Hanımlar merhaba şuan hamileyim ilk doğumum sezeryandi simdikide sezeryan olacak size sorum sezeryan olurken hazır o ameliyat masasına yatmisken vajinal beyazlatma ve dolgu yaptirabilirmiyim ve İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz iyi Dr lar varsa yazarmisiniz ☺️

dilaraelisa estetikle aynı anda doğumu yapmıyorlar ama hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum özelde çalıştığım zamanda yoktu ayrı zamanda yapıyorlar diye biliyorum

erdem hastanesi dr vefa yılmazer araştırın. İnstagram adresi var bu konuda iyi biri benimde ikinci çocuğumu dünyaya getirdiğim doktorum memnun kaldım genç enerjik bir kadın.

bubenimoykum birde birşey soracağım siz ne zaman doğum yaptınız ben 2021 yılında ilk dogumumu yaptım oyuzden fiyatlar konusunda şuan araştırma aşamasındayım güncel fiyat nedir ☺️

dilaraelisa hayır yanlış anladınız sanırım sadece doğum yaptım ama doktorum aynı zamanda bu alanda uzman. Fikir olsun diye söyledim.araştırın dilerseniz.

dilaraelisa Yaparlar mı bilmiyorum ama eğer emzirmeyi düşünüyorsanız sonrasında yaptırmakta fayda var hatta ilk 1-2 sene hormonlar anca yerine oturuyor emzirdikçe de devam ediyor hormon değişimi kararmaya yol açtığından bu süreç geçince daha kalıcı olur gibi geliyor.

bubenimoykum AA anladım biraz araştırma fırsatım oldu çok güzel yorumlari var ama bana biraz uzak olduğu için çok emin olamadim ☺️ teşekkürler