Ask_hosmus Kızlar selam ne var ne yok şimdi geldim hastaneden😅 Cinsiyetimizi öğrenmiş bulunuyorum 😂 Ama ilk önce içinizden ne geçiyorsa onu diyiverin😂
Ask_hosmus Esmerkiz Bsra92 TombulHatun Cicikiz HurremSultan Mom88 rengarenk29 Tamam açıklıyorum 😂😂 3 böceğime 1 çicek geliyoooorrrr🥳🥳🥳😍😍😍😍😍 Belki bilmeyenler vardır 3 oğlum vardı 5,2,1 yaşlarında ve şimdi aralarına bir kız eklendi 😍 Çok mutluyum 😂😍 3 abisi olucak kızımın 😂 ayyy bir an önce alışveriş yapmak istiyorum 😂😂
Bsra92 Ben kız dedim🥰 ben hep kızım llsun istiyordum kızım oldu çok şükür🙏🏻 o kadar tatlı ki😍 Allah nasib etsin isteyen her kese Amin🙏🏻
rengarenk29 Ask_hosmus yaaa çok sevindim. Farkı o gelince anlayacaksın. Kız evlat bambaşka. Canım kizlarim iyiki varlar. Sen de böyle düşüneceksin 🥰
Esmerkiz Ask_hosmus ay çok sevindim ☺️bende iki oğlan anasıyım🤣🤣🤣🤣Allah ım ❤️sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlısıyla gelsin prenses 💞
Mom88 Ask_hosmus gözünüz aydın çok güzel bi duygudur maşallah🥹sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah küçük prensesi
Ask_hosmus 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
Ask_hosmus rengarenk29 ay bakalım farkı şimdiden hissediyorum 😂 ayyyy ona ne elbiseler ne etekler ne tokalar alıcam her şeyin en güzeli olucak kızımın inşallah 😍😍
rengarenk29 Ask_hosmus ya onların alışverişi bile bir başka güzel oluyor. Renkli renkli, cicili bicili çok güzel şeyler oluyor. Keyfini çıkara çıkara yap alışverişini. Üç abinin prensesi olsun 😊
Ask_hosmus Esmerkiz çok teşekkür ederim bütün peride kız olsun diyordu öylede oldu😂 amin inşallah canım darısı sana😂😘
Ask_hosmus rengarenk29 evin prensesi olucak benim miniğim 😍 hastaneye giderken bi kaç beşik gözüme takılmıştı kızım olursa bundan alırım demiştim kendi kendime 😂 ay neler Alcam neler herşeyi pembe olucak 😂😂
TombulHatun Ask_hosmus ayyyy Rabbim gönlüne göre verdi hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah prensesi çok sevindim 🩷🩷🩷🩷🥳🥳🥳🍭🍭🍭
Ask_hosmus TombulHatun ay evet yaa Allah kalbimden geçeni verdi , amin inşallah 😘 ailecek sevindik hepimiz kız olucak diye😂