Bsrkaya Ask_hosmus Ooyyy masallah kız sana helal olsun senin adına bende çok sevindim inann rabbim bir kız bağışlamış sizeee 🫶🫠 sağlıcakla büyüt kuzum benimm 💞💞
Ask_hosmus Bsrkaya teşekkür ederim canım amin inşallah 😘😘 sırada alışveriş var biraz erken başlamayı düşünüyorum 😂😂😂
Ask_hosmus Sedaa sen hep kız dedin yaa😂 dediğin gibi hislerin kuvvetli çıktı 😂 amin canım inşallah 😘😘😘🤗
Yasak_elma Ask_hosmus Alışverişindede şöyle cicili bicili şeyler al kız pembişli lilalı kız bebeklerine göre çook tatlı şeyler var😍😍
kanalize Ask_hosmus benim çocukluk hayalimdi kızım olması şimdi kızım olacak inşallah birde yüzü gözü aynı anasuuu🫠 sizin de kız bence 🩷
kanalize Ask_hosmus ben geç kalmışım ya🤭🤭 hayırlı olsun sağlıkla doğsun büyüsün minik kızlarımız 💘💘🧿🧿
veraeyl Ask_hosmus ayy yeni gördümm çok mutlu oldumm ilk hamileyim dediğinizde de kız hissettmiştimmm sağlıkla gelsin inşallah prenses 🤲🏻😍🕊️
Cicilibicili Ask_hosmus ay ben buralara çok yabancı kaldım gelmeye gelmeye ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına alasın birde kız bebisin olur inşallah (postu görür görmez yaziyorum devamina bakmadim ) kız ne ara yaa😅
Ask_hosmus Cicilibicili valla sen konulara uzak kaldın kocam yurt dışında olmasa hamileyken hamile kaldım diye post açardım ona dane ara derdin 😂😂😂
Cicilibicili Ask_hosmus senin performansa MaşaAllah diyorum nokta😄😄 bol bol oku üfle kendini valla nazar iyiye de gelmez kötüye de sebep olmayalım 💙💙💙