designerss papatyaca vajinada koku olması enfeksiyon belirtisi bunun için tahlil verip ilaç kullandınız mı hiç
bitterdelisi24 papatyaca bazı erkeklerde kulot satın alıyo :) giyilmiş kadın çamasırı :)) hatta kilolu kadın camasırı ya da işte özelliklerine göre ayırıyolar bile :))
burcu21 Nasıl kullanıyorsunuz o yağı. Sarımtırak koku enfeksiyondan olur ama benimde eşim değişik yıkanmamış gibi bir koku olduğunu söyler ben napıyım diyorum nemli bölge yıkanıyorum da ama oluyor işte apış arası kokusu deriz biz kadınlar 🤣
papatyaca burcu21 her gün 1 2 damla iç çamaşırıma damlatıyorum. Yıkanırken orayı ayrı yıkayın derim. Mesela duştan çıkmadan önce duj jeliyle bi kat daha özel bölgeyi yıkayın işe yarar belki
HurremSultan papatyaca ben sabah akşam yıkarım Sebamed intim yıkama jeli ile. Adet sonrası akıntım tamamen bitiyor neredeyse sonra yumurtlma zamani genelde pembe akıntı oluyor tam adet olmadan önce de yoğun akıntı oluyor ama yine koku olmuyor. Tuvaletten sonra da muhakkak yıkar kuruturum. Eşim de neredeyse her ilisrkide oral yapar bu arada. Ve cok titizdir. Koku vs olsa asla yapmaz