Cleopatra siyahisiyah0 Kadın kirli paranın patronlugunu yapmış sen bence o toplara hiç girme verdiğin parayla kalırsın şuan kapsamlı soruşturma asamasindalar…
Askokuskom siyahisiyah0 herşeye ultra indirim yapmışlar bu seni düşündürmedi mi hiç kdkdkd bence vurgun yapıp kaçacaklar yoksa bu kdr düşük fiyat koymaları… ne alırsak kâr gözüyle bakıyolar😂
gunesligunler Ben gitmedim ama arkadaşım gitmişti göbek için. Sadece 1 seans gitti ve devamını gidemedi. Yaparken canı çok acımış. Çok bastırıyorlar dedi. Ayrıca fotoğraflarda shop var dedi. Onu da çekip paylaşmışlar oradan anladı 😅
HurremSultan Sahra5 kaçtılar bence. Çünkü satış ve klinik kapatıldı. Para iadesi de yapmıyorlarmis gidin nereye şikayet ederseniz edin diyorlarmış
sephoraa Sahra5 Ay bende gidecektim o paketlere katılıp biliyo musunuz ama Dilan Polat ameliyat olacaktı belki ameliyat falan olmuştur o yüzden yoktur
Sahra5 sephoraa harbi merak ediyorum ama şey de düşünüyorum bence çok abartıldı dilan polat olay evet belki suç işlemiş ola bilir bilmemem ama bence onu da yetkili kişiler hall etmelli milletin tek olayı dilan polattı😄😄 en son da eski halinin fotorafı yayıldı falan ne gerek var bence bu kadar bitisini büyütmeye