Direkt konuya giriyorum arkadaşlar. Yolda arabayla gidiyoruz. Geçen pazar günü Eşim yol kenarından geçen güzel fizikli bir kıza baktı eminim kadınız anlarız ( bir kaç kez daha denk geldim acaba mı dedim emin olamadım ses etmedim) o an ters ters baktım “hayırdır o nasıl bi bakış öyle” diye söylendi, maşallah araba kullanırken bakışlarımı da farketti kızı mı farketmeyecek, arkadaki oğlumla meşgul oldum cevap vermedim. Eve geldik noldu diye geldi yanıma bende çocuk var şimdi sonra konuşuruz dedim kaç kez ısrarla sordu. Heralde dedim alttan alacak.Bende söyledim birden bağırmaya başladı küfür kıyamet bizim Allah belamızı versin demeler, bende kes sus diyebiliyorum çocuk var korktu. Kaç kez dedik çocuğun yanında tartışmayacağız diye. Hem o yüzden kızıyorum ona. Dediklerini de sindiremiyorum o da ayrı. 1 hafta olacak yüzüne bile bakmıyorum, beyfendi kendisi ak kaşık gibi o da aynı hiç laf atmıyor. Yemin ederim sabrı öğrendim ben bu adamla. Ne biçim iş bu anlamadım. Siz bişeyler deseniz dertleşsek olur mu?