2bernamitas7 HurremSultan sende yalnız kal sende sorarsın ulan neden hep ben der durursun 😂😂sakın yalnız kalma mutluluğun daim olsun sadece takılıyorum bacım 😊
2bernamitas7 HurremSultan sebebi bu linkin benzerini yaşamış olmam yanlış insana denk geldim ben hep 😂 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYL65nD6ye-IGv0j_Trr3yZaIuCevAgrhuSw&usqp=CAU
Elisam2022 Yalan soylememe gerek yok ki, canim istemiyor derim genelde ama canımın istemediği zaman olmuyor pek açıkçası qgdjd
HurremSultan buzdankalpler bizimki gel yawrum ilacın bende diyor xskbxjd hemen aç ağzını falan dkdkdkd
Miniko2023 2bernamitas7 benimde eşim öpüşmek ister ama ben hiç sevmiyorum hiç alışamadım haykırarak gülesim geliyor öpüşürken
HurremSultan Miniko2023 öpüşmek en zevkli.sey aslında nasıl sevmiyorsun tutkunun dile vurmuş haliiiii
buzdankalpler 2bernamitas7 yok yaaa 😂😂😂😂 ikiye katlanıyo baş ağrım 😖 yalandan da demedim aslında şimdiye kadar başım ağrıyo diye de denk geldiği oluyo 🤪 ağrı kesicisiz idare edebilecekken koşa koşa ilaca sarılıyorum