Sevim639 seni ancak senin gbi durumda olan anlar. Yaşadığın şey çok acı. Eşine affetmedigini affedemeyecegini şuan için zamana bıraktığını boşanmayı düşündüğünü söyle bi kurt düşür içine ki rahat uykular uyuyamasin. Pek konuşma muhatap ta olma illa konuşman gerekirse boşanma konusu ac kafamı toplim dava açıcam bakcam gibisinden ilerle. Yalnız bir konuda çok sabırlı olmalısın. Belki diline bı süru şey söylemek geliyordur ama söyleme yoksa yüz göz olursun yapma ileride nasıl ne olacağını bilmiyorsun o yüzden fazla muhatap olma konuşmamaya çalış dedim kendini tutamayablrsn. Allah yardımcın olsun inşallah canım sınavın zor bol bol dua oku elinden geldiğince bebeğine yansıtma oda arada kalmasın

Hepinize çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı okudum. Onu affetmeyi ve bir daha konuları açmamaya karar verdim. Bunu yapmak zorunda değildim ama bir çocuğum var ve bir daha asla yapmayacağına yemin eden beni sevdiğini söyleyen ağlayan pişman olan bir adam var. Zor çok zor olacak ömrüm boyunca güvenmicem eskisi gibi biliyorum ama denemek istedim. Onun hakkı boşayıp ortada kalmaktı biliyorum ama belki de herşey düzelir ve gerçekten bir daha asla yapmaz bu ihtimali evladım için değerlendirdim. Bir daha olursa onunl kavga dahi etmeden çekip gideceğimi söyledim. Ve gerçekten çeker giderim. Buraya yazmak sizin yazdıklarınızı okumak bana çok iyi geldi. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum 🫶🏻

Sevim639 Allah düşmanının başına vermesin o kadına dokunmalari falan deli eder beni başıma gelse sindiremem ha Allahım sen koru