2bernamitas7 Eskobar insanın başına ne gelirse ya meraktan ya ya…tan gelir derler haklısın başıma bi iş gelmesin çok korkuyorum tavsiyen için sağol bacım 😂😂
Eskobar 2bernamitas7 yani Yarakları kontrol et şöylebi el at taşaklar falan iyi durumdaysa basarsın nikahı
2bernamitas7 SelamCanimBenAmcanim tırnak törpüsü iş görür mü iş görmezse sendeki kullandığın törpüyü bana verirmisin😂😂
2bernamitas7 SelamCanimBenAmcanim kız korkma mikrop bulaşmaz ver ne olacak sende daha önce peniste kullandığın törpüyü istiyorum tırnak törpüsünü değil o bende de var😂😂
2bernamitas7 SelamCanimBenAmcanim kişi kendinden bilir işi tavsiyen icin sağol sende az komik değilsin bacım 😂😂
Miniko2023 2bernamitas7 küçük olsa küçük dersin büyük olsa büyük dersin orta halli nereden bulacak elindeki iyi bence kaçırma büyük her zaman işe yarar 😘
2bernamitas7 SelamCanimBenAmcanim lezbiyenmisin nesin bacım bu öpücük ne için bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü tacize girer bak bu söyleyeyim 😂🤣
HurremSultan 2bernamitas7 niye kız senin vajinan esnemiyor mu xgsbvddj yani bemce zevk almamissin alsan acimazdi değiştir bu sevgiliyi😂😂
2bernamitas7 HurremSultan esnekliğini kaybetmiş uzun zaman oldu ilişki yaşamadım çok fena canım yandı ya o nasıl mantar baş sanki bana yumruk gibi geldi🙊🙈😂🤣
SelamCanimBenAmcanim 2bernamitas7 bı yerde duymuştum ya hoşuma gitmisti sen selam canım ben ananım diye oku😂😂😂
kukuliiiii 2bernamitas7 herkesin aynı olmaz bazılarının kimisinin gövesi ortası kalın olur kimisinin baş kısmı kimisinin hepsi solucan gibidir kdkdkfkfk yapı meselesi