Eşim 2 çocuğu istiyo oğlum 3 yaşında sizce doğru yaş aralığı nedir ben şimdi istemiyorum kendimi hazır hissetmiyorum ama 5 yaşındayken 1 tane daha yapayım diyorum sizce 5 yaş doğru bir yaşmı
Doğru yaş
firstleydii bana göre yaş aralığı fazla olmamalı 3.4 yaş baya iyi yani benmkilerin arasında 2 yaş bile yok ama büyüdüler Allah’a şükür
- Düzenlendi
firstleydii 2. Çocuk meselesi sizin bakabilirlik durumunuzla alakalı ekonomik mental fiziki 2 çocuk sorumluluğu x2 okuyor neticede kendinizie sinirlernize güvenmiyorsanız hazır değilseniz yapmayın
firstleydii biz eşimle hep 3 çocuk istedik ama oğlum aşırı huysuz olmamasına rağmen biz 2. Bile unuttuk şuanlık. Maddi manevi çok zor, 3 yaşındaysa bebiş doğana kadar 4 ü geçmiş olcak bence güzel bir yaş aralığı. Bende belkiiiiii 3-4 sene sonra düşünürüm
Susunbebekuyuyo maddı açıdan sıkıntımız yok ama ben manevi açıdan çok yıpranırım diye düşünüyorum sinirlerime güvenmiyorum 5 yaş aralığı nasıldır diye merak ettim
Usnac95 güzel ama ben çok yıpranırsam böyle eşimde anlamıyo illada olsun diyo
Canemin_1 zorlanmadınız ki ruh haliniz nasıldı oğlumu ihmal ederim diye korkuyorum
firstleydii bence çok erken yani bana göre o yaş çok erken bir 6-7 yaşındayken 2 çocuk yapılmalı Bence
firstleydii benim çocuklarımın arası 3 yaş gayet iyi oldu , bende çok fazla yaş aralığı koyulması taraftarı değilim ama bu sizin sabrınıza bağlı bişey bakamam diyosan eşine de bakamam yoruluyorum dersin olur biter , şöyle düşün 5 yaşındaki çocuğun anaokuluna başlamış olucak hamile halinle okula gidip gelebilicekmisin yada tam doğum yaptığın zaman 1. Sınıfa başlamış olucak ve ilgilenebilicekmisin yeni doğan bebekle
firstleydii oğlum 5 yaşına girecek bizde artık olsun istiyoruz 2 aydır deniyoruz hâlâ tık yok rabbim nasip ederse olur inşallah geç bile kaldık eşim bir sene yanımızda yoktu şimdi yeni bu düzen kurduk artık düşünüyoruz
firstleydii esine sen bakacaksan yapalim madem de e tabikide butun yuk senin ustunde senin bakabilmenle alakali durum benim kardesimle 7 yas var aramizda bi bakima ben unideyken o lisedeydi ilerisi icinde ekonomik bakimindan da daha az zorlami oldu yas araligi yakin olunca 2 kati uni masrafi valla hayat sartlari zor kardesim unide bu sebeple bende dusunuyorum ama ben 2. Simdilik dusunmuyorum 1 yasinda kizim var bide calismayi dusunuyorum ona saglayacagim imkani digerine verebilecek miyim iyi bir gelecegi egitimi olsun istiyorum hayirlisi bence eslerden daha cok anne dusunmeli sadece istemekle olmuyor cunku
- Düzenlendi
firstleydii kuzum 2. Çocuk bence her yaşta zor bana göre benim kızların arası 2 yaş 10 yaşta olsa yine zorlanırdım hele ki 5 yaş anaokulu çağı 1 sene sonra ilk okula başlayacak o hasta olacak kardeşine gelecek falan aman aman ya çocuk 3.sınıfa başladığında yap yada daha erken
firstleydii bence 5 yaş doğru bir yaş değil bebek tam büyümeden çocuk ilk okula başlayacak dersler okuma yazma derken fazla ilgi gerekecek iki çocuğa yetmek baya zor olur
firstleydii Dogru dusunmussun bence 5 iyidir yaa
firstleydii kişiye göre değişir. Bana göre 3 yaşındayken hamile kalmak ideal. 5 yaşında kalırsan diğer çocuk anaokuluna gidecek sen doğumla ve bebek beslemeyle uğraşırken ona fazla vakit ayıramayacaksın. Bilmiyorum diğerleri farklı düşünür belki ama ,anaokuluna kadar, küçük olan 2,3 yaşına gelir tam ideal ,kendini kurtarmış olur bir nebze.