Medusa MedavikPastam Allah,Kuran çarpsın ki ben yapmadım… Götü sıkışınca ateisti bile bunu söyler fjjfnfmfm
Sedaa MedavikPastam eşimin en cok kullandığı -5 dk ya ordayım, -cok uykum var(misafirlikteyken bunu söyler genelde, erken kalkmak icin) 😂 -çocuklar izin vermiyor( arkadaşları dışarı çağırdığında gitmek istemediğinde bunu söyler )
2minnosannesi MedavikPastam ne içmesi😂 Param yok 😂 Walla arkadaş ısrar etti bn gitmicektim😂 Karnım tok( 1 ekmek yiyor tok olmasına rağmen 😏 aç olsa hiç düşünemiyorum) Hersyi sende tattım 🤕
etoile MedavikPastam çocuğa 5 dk bakmistir. Bu çocuğa kaç saattir ben bakıyorum. Al seni istiyor 😂😂😂😂
kizsidikaa MedavikPastam ne erkeği ya size kadın olduğumu mu ispatliycam… perideye gelen erkek yalanı
sekerlikiz MedavikPastam eşimin arkadaşları aradığı zmn bbanyoda olupta sonradan dönüş yaptığında uyuyodum duymadim der
Women sekerlikiz Çünkü erkek aklı işte. Başka şeyler düşünmesin hanımını başka şekillere beyinlerinde sokmasin diye çok mantıklı haraket😂
rumi21 '‘Asla yalan söylemem’' der ve bunu söylerken bile yalan söylüyodur aslında sjdjfsjs Param yok. cüzdanına bakarım vardır sjdj “Maaş alınca alırız” almaz erteler sürekli