Evet kızlar anlatın bakalım eşinizle evlenmeden önce en heyecanlı nerede ve nasıl seviştiniz/s.kiştiniz 🤣
Ben başlayayım. Biz nişanlıyken ailemle birlikte eşimin ailesine ziyarete gittik yemeğe davet etmişlerdi. Neyse gittik oturduk sohbet muhabbet yedik içtik. Çayla birlikte tatlı yiyecektik. Dedik biz gidip dondurma alalım tatlının yanında iyi gider 🤣 Tabi eşimle önceden planlamıştık bunu. Apartmanın en alt katı kapıcı dairesi oluyor ya eşimin apartmanında o daire boşmuş oturan yok kapıcının temizlik malzemeleri vs. var. Eşimle orada sevişicez diye plan yaptık 🤭 Ay yazarken bile heyecanlandım şu an sanki o anı tekrar yaşıyomuşum gibi 🤣 Neyse biz dondurma bahanesiyle çıktık evden indik aşağı. İçeri girer girmez deli gibi yapıştık dudaklarımıza öpüşüyoruz ama nasıl yiyoruz böyle birbirimizi 🤭 Eşim bi yandan kalçalarımı okşuyor vajinama elliyor mast yapıyor üzerimde elbise vardı yukarıya sıyırdı. Ben onun y.rağını elime aldım deli gibi sıkıp okşuyorum. Bi yandan da boynumu emiyor ben de onun boynunu tabi emmek öpüşmek havalarda uçuşuyor. Bi yandan da korkuyoruz kapıcı her an gelebilir malzeme filan almaya 🤣 Ama korktukça daha ateşli daha şehvetli sevişiyoruz. S.kişmedik ama deli gibi yiyiştik yedik birbirimizi sonra ordan çıkıp gidip dondurma aldık eve döndük hiçbişey olmamış gibi 🤣🤣 Halâ tadı damağımda o sevişmemizin 😋 Sizler anlatın bakalım yaramazlıklarınızı 🤭🤭