Kızlar selam , ben bir ay önce kürtaj oldum 4 haftalıktı gebeliğim ama henüz adet olmadım ve belirtim de yok doktor 6 hafta içinde olman gerek normali bu dedi benim gibi bu durumunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi

Bilgim yok geçmiş olsun

dskran merhaba canım ben 3 hafta sonra adet olmuştum, 2hafta sonra kontrole gitmiştim sen gittin mi gitmediysen gitmeni tavsiye ederim

Nbb 2 hafta sonra bende gittim doktora herhangi Bi sıkıntı olmadığını söyledi şuan Adet belirtilerim var ama az önce gebelik testi yaptım silikte olsa çift çizgi var 🙄

• Nbb bunu yanıtladı.

dskran yaa .. :( tekrar bir doktora görünmen lazım sanki kuzum bilemedim ben hemen sonra adet olduğum için bakmamıştım hiç umarım sıkıntılı birşey çıkmaz :(

Nbb doktor bana korun demedi bende yumurtlama takibi yaptım ve değerlendirdim bilmiyorum bakalım kan vermeye gidicem muhtemelen netleştirmek için

• Nbb bunu yanıtladı.

dskran bana 1 ay korun demişlerdi tamam kuuzm umarım sıkıntı olmaz

Nbb kaç haftalıktı düşüğün

• Nbb bunu yanıtladı.

Selam ben de kürtaj oldum bir sene oldu bi sorun var galiba hamile kalamıyorum aynı durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım

Nesly ben kürtaj dan sonra kontrole gittiğimde rahimde perde çıktı, ki böyle zamanlarda hamile kalman imkansız dedi yani hamile kalmış olmam mucizeydi resmen. Şimdi hamilelik istersen eğer bu perdeyi çekmeden olmaz demişti. Kürtaj sırasında yani hamileyken bu tarz şeyler anlaşılamıyor bir kontrole gitmen en iyisi herhalde. Ben çok deneyimli değilim zaten bu konulardada bence 1yıl baya uzun bir süre bir sorun olmamamı diye düşünüyorum

Nesly bende kalamıyorum canım tam 1 sene oldu kurtaj olali kaç doktora gittim bir sorun yok diyorlar bazıları piskolojik diyor felan

Nbb rahim perdesi varsa muayenede anlaşılmaz mı benim kuzenimde de vardı operasyon yaptılar ertesi ay hamile kalmıştı

• Nbb bunu yanıtladı.
                      • Nbb bunu beğendi.

Cangul kesinlikle psikolojik çok mu kafana takıyorsun acaba insan ister istemez kafasına takıyor ama dua et Allah’ın vrdır bildiği hayırlı bir zamanda verecek inşallah bebeğini kucağına her işte bir hayır vardır. Bende bir sene sonra hamile kaldım ama kürtajla sonlandı şuanda da hamileyim ama çok korkuyorum Bi sorun olur diye allahım bağışlasın inşallah onu kadın olmak çok zor dua et canım herşey allahtan

dskran evet evet muayene yapıldığında anlaşılıyor,

Cangul internette incir ve havuç kürü görmüştüm öyle bi çok hamile kalan varmış. Ben de bu ay deneyeceğim bakalım

Nbb benim 2 yaşında bi kızım var ikinciyi hemen istedik yani kızım bi yaşındayken falan hamile kaldım ilk denememizde. Sonra çok fena grip oldum hapşırdıkça karnıma diken gibi battı ben inşallah bişey olmaz derken 8 haftalıkken gittim 6+2 haftalık büyüklüğünde görünüyor kalp atışı durmuş dedi Dr . Hatta ikiz gibi görünüyor demişti ailelerde hiç çoğul gebelik yok bu arada. Sonra kürtaj oldum işte. Doktor hemen hamile kalabilirsin sorun yok dedi biz yine de bi kaç ay korunduk. Sonrasında da korunmadan devam ettik nerdeyse bi sene oldu bu ay incir kürünü denicem

• Nbb bunu yanıtladı.

Nesly inşallah olur canım hayırlısıyla sağlıkla kuçağına almaya nasip etsin allah♥️🙏🏻

Nbb teşekkür ederim canım amin inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Mevlam