Aranızda bir bilgisi olan varmı devlet hastanesinde yapıyorlarmı fiyatları nasıl??
Vajinal ve Meme estetiği
efulimm1408 meme estetigi olarak kucultme yaptiricam emzirmeden sonra gebelik oncesi yaptircaktm devlet karsiliyo asimetri var goguslerim de ama gebe kaldim erteledik vajinal estetik hakkinda bilgim yok
efulimm1408 Meme hakkında bilgim yok ama vajina estetiği devlette yaptırılıyor.Ama bunun için birtakım kanıt sunman lazım öyle gidipte keyfi ben oramı begenmiyorum yaparmısınız dersen yapmıyorlar devlette.Ama dersenki idrar kaçırıyorum ilişkilerimde zevk alamıyorum dersen sana yardımcı olurlar
1ysf1gzd bende istiyorum ama araitırmalarıma gçre emzirmeden önce sgk karşılar cinsteydi işte onuz izletim olsun gögüs vüyüklüklerim omurga egriligim sırt agrılarım vs ama şu emzirme bitti bi söndü sarktı şuan agırlık anlamında brlki karşılamayabilir paramlada yaptıramam çoook pahalı estetikler 🤣
1ysf1gzd Tesekkurler🌸Bende sarkma oldu göğüslerde dolgunluk ve dikleştirme istiyorum 🙈Ayy inşallah ikisine de devlette yardımcı olurlar çünkü özele imkanm yok bu şartlar altında 🥺
Yasak_elma Teşekkür ederimm bilgilendrmen için😍Geçen sene ikinci oğlumun doğumunda kötü bi ebeye denk geldim bana hiç güzel davranmadı dikiş esnasnda hissedyrm uyuşturn dememe rağmen devam etti yarım yamalak yaptı açıklık kalmıştı doğumdan sonra vajinayı kontrol ettiğinde dedi doktor çocuğun bir yaşına gelene kadar gelme demişti anca toparlar demşti de hem görüntü olarak hem ilişki sırasında kendimi iyi hissetmiyorum inşallah yaparlar yardımcı olurlar 🌸🥺🙏🏻
Yasak_elma hangi bölüme randevu almak gerekiyor vajinal estetik için devlette
rumi21 Kadın doğum
- Düzenlendi
efulimm1408 inşallah umdugunu bulursun canım yoksa gercekten can sıkıcı bi olay. aynısı benimde başıma geldi cunku ordan biliyorum hatta post bile actım buarada bunun için.Dediğim gibi ileri derecede idrar kacırıyorum dersin mahsus abartki yapsınlar yoksa devlette biraz zor çok saglık sıkıntısı olmadıkca