Ya kızlar gene yarım kaldı ya ejdjkfnfmfm üst kısmı alıyorum rahat ama yanları aşağıyı alamıyorum ay yok olmuyor yani. Var mı kolay alacak bir yol ya da daha kolay alabileceğimiz bir şey. Aydınlatın beni çok ihtiyacım var ckmfmfmf

Medusa yok kız ilk bir iki de acır ama sonra uyuşuyor sonuç mikemmeeel ahahahah

belladonna Gidem de eldiven alam bari kfnfmfn çok acırsa kulaklarını çınlatırım fmfmmfmf

Medusa iki cocuktan sonra hiccc agda yapmadim çok hassas hissediyorum ve zaman yok jilet yapıyorum bikac gun temi duruyo yeter zamanla makine ve eldiven olabilir diye düşünüyorum ustu makine alt kısmı eldivenle ya da küçük bi parca agda alip iki parmağınla yolabiirsin vaktin olursa benim olmuyo olunca da halim olmuyo ama jiletten memnunum tuylerde artma yapmadi bende

Sevde_20 Ya jilet çok sertleştiriyo bi de batık yaptı. Hemen de çıkıyor jiletten bıktım ben dndnndkc

Medusa bana herkes boyle diyo jilet deyince ama bende hic oyle olmadi cookkk memnunum param olsa venus alirim harika bi marka ama permatik kullaniyorum gayet memnunum xamanimda yok bacaklarimi da oyle aliyorum makinem var agdam var ama vaktim yok iste …

Medusa ay o dert bende de olmuştu hem tenim direk morardı o deil bide tam sürüyorum 1 2 3 diyorum ama yok çekemiyom öyle kalıyo😂 şimdilik jilete devam lazere gitcem inşallah kurtulmak istiyprum tamamen yeter be

Medusa eğer kökleri kalınsa eldivenle acır bı kaç kez agdayla alırsan kolaylasir kendini teselli et çek 😂😂 içinden üçe kadar say birden çek yada şarkı aç öyle al😂😂

Medusa ben hep kuaförde aldırıyorum valla. Kendim asla yapamam ağda 😬 ama sen kücük kücük yapıştırıp alabilirsin. Elinle iyice gerdirmen lazım ama. Tek başına ağda zor olur ya. Kuaförde bile ben gerdiriyorum, kız alıyor 😂😂

Medusa Ben ağda eldiven makine ile yapıyorum ama genelde eldivenle her bölgeden çekerim ele gelenleri kalanları da makineyle üstünden geçiyorum pammık gibi oliyehhh😂😂

Ağda öncesi uyuşturmaya yarayan kremler varmış isim hatırlamıyorum ama duymuştum belki kullanan vardır işe yarıyorsa eğer