Ya kızlar gene yarım kaldı ya ejdjkfnfmfm üst kısmı alıyorum rahat ama yanları aşağıyı alamıyorum ay yok olmuyor yani. Var mı kolay alacak bir yol ya da daha kolay alabileceğimiz bir şey. Aydınlatın beni çok ihtiyacım var ckmfmfmf
Genital ağda taktikleri😭
Medusa eldiven 😁
belladonna Ay çok acır mı dnfnfm
Medusa yok kız ilk bir iki de acır ama sonra uyuşuyor sonuç mikemmeeel ahahahah
belladonna Gidem de eldiven alam bari kfnfmfn çok acırsa kulaklarını çınlatırım fmfmmfmf
Medusa iki cocuktan sonra hiccc agda yapmadim çok hassas hissediyorum ve zaman yok jilet yapıyorum bikac gun temi duruyo yeter zamanla makine ve eldiven olabilir diye düşünüyorum ustu makine alt kısmı eldivenle ya da küçük bi parca agda alip iki parmağınla yolabiirsin vaktin olursa benim olmuyo olunca da halim olmuyo ama jiletten memnunum tuylerde artma yapmadi bende
Medusa 😁😁😁 beni de durumdan haberdar et ahahahah
Medusa Ben ağda eldiven makine ile yapıyorum ama genelde eldivenle her bölgeden çekerim ele gelenleri kalanları da makineyle üstünden geçiyorum pammık gibi oliyehhh😂😂
belladonna ben bir kere eldivenle denedim de cildim çok hassas hemen şişti çok sinir bozucu :/
keyfimvekahyasi benim cildim de hassas ama bende öyle bir etki olmuyor aksine daha yumuşak oluyor :)
Ağda öncesi uyuşturmaya yarayan kremler varmış isim hatırlamıyorum ama duymuştum belki kullanan vardır işe yarıyorsa eğer