meleksen1 Moonlight_ Gerçekten abi abla olması büyük şans 😀 benimki de abi abla varsa çok güzel oynuyor 🫠
simonedebeauvoir successfulwoman ah özlediğim nasıl güzel bir tabir kaaaaadınnnnnnnn ah canım benim bende seni öyle özledim ki sensiz kimsesiz gibiyim burda
Buzlulimonatam belladonna geldim aşkım geldim aile sorunlarım var biraz ondan canım hiç girmek istemiyor 😕🥺
belladonna Buzlulimonatam İnşallah sorunlarınız düzelmiştir 🙏 Bir gittin bir daha da uğramadın ama gel artık 🥰
Buzlulimonatam belladonna ara ara bakıp çıkıyordum bende özledim valla sizi kafamı dağıtıyordum burda 🫶🏻ama dönücem tam bir şekilde ❤️
belladonna Buzlulimonatam Buzlulimonatam Hemen toparlan geri gel 🫶 Burası az da olsa insanın kafasını dağıtıyor. Zamanla her şey yoluna giriyor öyle düşün
Buzlulimonatam belladonna haklısın canım küsura bakma 11 gündür girmemişim tamamen çıktı kafamdan 🫠🥰❤️
Buzlulimonatam belladonna çok kötüyüm hemde çok şimdi sana yazarken bile ağlıyorum canımı çok yaktılar 😔😢etrafımda konuşacak tek bir kişi bile yok beni anlayacak derdimi anlatacak… keşke gerçek hayatta tanısaydık birbirimizi uzun uzun konuşsaydık