### EVLİ OLDUĞUNU BİLİYORDUM ###
Selam kızlar,
26 yaşındayım 9 sene önce kızımın babasıyla tanıştım.
Ailem müsade etmediği için gizlice nikah yapıp evlendim. Maddi durumları benim ailemin maddi durumunun çok çok altındaydı üstelik sabıkalı biriydi. Senelerce çalışmadı cezaevine girip çıktı sürekli, çok seviyordum onu. birgün onun yüzünden aynı evde bulunduğumuz için bende cezaevine girdim çok uzatmayacam kısaca çok çektim. Beni hiç aldatmamisti çünkü sürekli dip dibeydik ve her şeyi zaten benimle yasayabiliyordu. En son beni en yakın arkadaşımla aldattı ve bunu gozlerimle gordum ondan ayrıldım 1 hafta içerisinde boşandım ve 4 yaşında 1 kızım var velayetini ben aldım. Çok acı çektim ayrılık sürecinde affedecek gibi oldum ama kendime saygımı hatırlattım ve yeterince ağır şeyler yaşadım diyerek bu kadari fazla olur dedim hep. Tam acimin dindigi artik dusunmedigim zamanlarda biri ile tanıştım. Tanıştığım kişi esnaf ailesi ile ortak çalışıyordu. Bana kendini eski esimin tam tersi olarak tanıttı o kadar mükemmel bir insandı ki alkolden başka hic bir sey içmiyordu bu arada eski eşim çoklu madde bağımlısiydi.. ama bir sorun vardı henüz boşanma aşamasındaydı mahkemesine 5 ay vardi. Tek celsede boşanacağını, karşı tarafında boşanmak istediğini ve kusurlu olanın boşanacağı eşi olduğunu anlattı. Kizimdan 1 yas küçük bir kizi vardi… Ben ilk başlarda gerçekten uzak durmak istedim onada bosanma asamasinda olan birinin geri barışma ihtimali hala vardir cocugunun vebaline giremem diye defalarca söyledim. Artik imkaninin olmayacagini onu sevmedigini, cinsel olarak asla onunla olamayacagini ( esi kokuyormus ) soyledi ve bana resmen yalvardi..
AİLESİ İLE TANIŞTIM
Once annesi sonra babasi ile tanistim.
Annesi, beni öznur’um diye severdi.
Oyle bir anlatti ki serkan’ın onceki esini ( ogluyla daha bosanmayan gelini için ;o lanet eski karisi, yuzsuz eski karisi, nursuz eskiii ) hic is yapmazmis, ailesiyle çok sıkı fıkı olurmuş, bunları istemezmis, yemek yapmazmis, köylüymüş vs vs. O kadar üzülmüştüm ki bunları duyunca… Hic yorum yapmadan dinlerdim hep. Yaa bu adamın hic mi sucu yok dedim birgün annesine… ;
- Kızım benim oglum onu gezdirdi, yedirdi,icirdi dedi.. anasinin evinde gormedigini gordu benim evimde dedi…
Senin 15 gunde yaptığını senelerce göremedim ben dedi. Ne bir temizlik, ne bir bulaşık… Bir çayımızı vermezdi bize dedi.
Bu esnada ben bunları bilmeden babasini her gordugumde ayaga kalkardim. (eski esimin ailesi fazlasiyla saygiya onem verirlerdi bin hane akrabalari vardi istemsizce buna alışmışım)
BENİMLE EVLENMEK İSTEDİ, ÇOK SEVMİŞTİM..
6 Ay olmuştu görüşmeye başlayalı. Önceki eşimde görmediğim herşeyi bunda görüyordum 5 ayın sonunda beraber olmaya başlamıştım onunla… Hediyeler, gezmeler vs cinsellik açısında da ciddi anlamda yasayamadigim herseyi yaşatıyor du bana. Ben zaten asiri istekli bir insandım her zaman ama o bana elini dokunsun yetiyordu. Ten uyumu diye bir şey varmış ve o doğruymuş. Bütün bunlar olurken tek engel sadece başkasıyla nikahlı olmasi, birdaha bulamam böyle bir hayat arkadaşı dedim. Geldiler beni ailemden istediler. Evde yüzük takıldı ve sonrasında imam nikahı yapıldı. Ailesinin evinde beraber kalmaya başladık ama annesinin hergun temizlik yapmasi beni sonunda yıldirdi ve ikimizin dusuncesi : ev tutana kadar annemin evine donmeye karar verdim.
HERŞEY ÇOK GÜZELDİ HANİ? BU KADAR İYİ OLMASINDA VARDI ZATEN BİR ŞEY
Bana yalan soyledigini anlamamla basladi herşey. Madde kullanimi oldugunu anladim ve sordum inkar etti buyuk bir ustalikla.. Ben yer miyim ? Senelerce maddenin icinde, bagimli bir eş ile yaşamışım.. yalancinin, bağımlınin, sahteciligin alasini gorup master yapmisim… :) onemsemedim ilk baslarda..
Daha sonra baska bir yalan yüzünden tartıştık, baska bir yalan, başka bir yalan derken…. Sorgulamaya başladım.
Demek ki eski gelinde değilmiş kusur.. yetiştirememiş oğlunu, ogretememis insanlığı.. Beni aldattigina emin olamadim ama beni aldattigi icin sesim yükseldi diye dayak bile yedim… 10 gün içinde cok sık konusmadim, uzak davrandım ve bu arada hamileymişim hic bilmeden o dayaktan sonra dusuk yapmışım… eski karisi ile gorusmeye başladığıni fark ettim. İnstagraminin şifresini kırdım, WhatsApp ’ta mesajlarini okudum. Baya eski karisina ben duzeldim yalvarislari yapmis… Yuzukleri birbirimize verip ayrildik… Bu esnada annesi kiz kardesi beni defalarca aradilar cok uzgun olduklarini soylediler ne halde oldugumu sordular yanima geldiler kac defa.. tabi yikilmis vaziyetteydimm
KARISI İLE GERİ BARIŞTI AMA HALA BENİM PESİMDE
İlk zamanlar o kadar kotu haldeydim ki 78 kiloyken 2 hafta icinde 69 kiloya dustum gururum, onurum bi tarafa resmen namusumu ortalara düşürmüsum kendime cok kiziyordum. Esinin ilk geldigi gece sabaha kadar bana soyledigi sözleri duydum resmen kafayi yemiştim. Bu arada o piskoloji ile kendimi o… İlan ettim. Yaşadıklarımdan pisman degildim ama pismanlik otesi bir duygu icerisindeydim hic durmadan agliyordum. Annesi birden hic bir sey yapmadigim halde bana dusman oldu ve ortada hic bir sey yokken bana hakaret mesajlari, tehtitler beddualar ne oldugunu anlamamistim. İntihar ettim 1 hafta hastanede yattım bileklerimde toplam ic dikislerle beraber 11 dikiş vardi. Hastaneden ciktiktan 3 gun sonra telefonum caldi arayan numarayi taniyordum ama kayitli değildi birden dusunmeden açtım..
- alo
- Serkan ben kapatma
- niye yaptin ben sana ne yaptim ?
- ben onunla mutlu değilim sadece cocugum icin
- arama beni karinla mutlu ol , o cok güzel biri hic bir noksanligi yok uzak dur benden
- yapma bir kere gormek istiyorum seni
- ben kendimi oldurmek istedim hemde sen ve ailen yuzunden ben sizin yuzunuzu yere mi egdim, ben ne yaptim annenin benimle derdi neydi ben o…. Degilim bana soyledigi hic bir seyi kabul etmiyorum ama buyugum hala saygim var .. olsun hepinize hakkimi helal ediyorum uzak dur benden.
- ne diyosun sen yaa bi dakika annem sana ne dedi
- kapat yolluyorum simdi ss
- kapatmadan yolla
( yolladim )
- özoo kurban oluyum benim haberim yok
- bir daha bak yolladigima
( bileklerimin ilk hastane hali ameliyat hali sonrasi )
- allah senin belani versin anneee ( bu arada bagiriyo )
- uzak dur benden. Hani kokuyordu , hani salakti, gerizekaliydi ? Benim icin neler soyledim arkamdan , ben neyim nee serkan …
…………………………………
Günlerce arabayla kapiya gelip sabahladi,
Balkona girip ciktigimda mesaj atti üşürsün durma fazla tarzinda beni dusunur tarzda mesajlar… Vs gunlerce agladi kapida.
Emindim.. karisi onu aglayarak bekliyordu oda kapida beni..
Bir gun pes ettim. O assagida alkol aliyordu, asagi indim arkadan dolanip yan kapiyi acip direk oturdum şok oldu..
Konusmayacagim banada ver bende icecem dedim. ( alkol hic icmemis degildim ama onunlayken icmeye baslamistim haftanin 4 günü icerdim ) guldu hareket etti. Gitme dedim.
Alacam gülüm kurban olurum özom dedi.
Gülüm? Özom ne oğlum hayırdır sen kimsin be dedim ?
Tamam ne istersen söyle. Döv beni dedi.
O arada telefonu çaldı. “ KARICIĞIM”
Bana bakti, sus nolur dedi.
Tabiii susacam ne diyecem dedim. Asıl Hikayemizde burda başlamış oldu …
AYİPLADİGİM HERSEYİN RESMEN BAŞROLÜNDEYİM
Gel zaman git zaman biz tekrar eskisi gibi olmuştuk bile. Ama bu defa evde 1 çocuğu karısı vardı. Ben ne kadar istemesem de kendime engel olamiyordum ve gün geçtikçe dahada baglaniyordum ona.. bu süreçte gittiğimiz hic bir yerde hesabi ona odetmezdim, bana aldigi seyin arkasina ya arabasini isterdim biyere gidecem diyip deposunu fullerdim ya cocuguna birsey alırdım ki cocugunun karisinin riskini yemis olmayim diye. Karısı benimle gorustugunu farketti, çok büyük kavga ettiler. Beni arayıp bana bir suru hakaret etti ama hakliydi alttan aldim inkar ettim. Hatta inansin diye cok cabaladim. Karisi bana imam nikahlisin diye kendini karisi mi saniyorsun or…. Sen dedi… Serkan benim yuvam olacak diye hayal kurmustum bir zamanlar. Yuva olmayi hayal ettiğim adamin yuvasini yikan olmamaliydim … Yuva yikanin yuvasi olmaz… Bu dusunceden ziyade benim dusuncem o kadindiiii…
Yazik günah degilmi ona ? O istermiydi boyle olmasını? Ama bende istemezdim… Cok dusundum ve hazirlandim makyajimi yapip giyindim ondan arabasini istedim yigeniyle yolladi gidip ablamin arabasini aldim onun arabasini orada biraktim. Bu arada surekli onunla konustum karisini aradığım an harici hem karisi onu arayip haber veremesin hemde eve gidemesin diye… arabasini alma nedenimde zaten eve gidecek olursa gidemesin diyeydi. Vicdanımı rahatlatmak zorundaydim yoksa uyuyamazdim. Karisini aradim. 15 dakikaya kapidayim lutfen gel konusacaklarim var dedim ikiletmedi tamam diyip kapatti noldu diye bile sormadi. Anlattim guzelce olanlari ama gorustugumuzu yine sakladim. Ben asla onunla gorusmem merak etme dedim beni aradigini ; “ karımı cok seviyorum beni arayacak olsan bile arama yanlis anlar ozur dilerim senden ” dedigini soyledim
Helallik istedim. Aramizda kalsin ne olur dedim tamam dedi. Delikanli kadinmis gerçekten soylememis. O indi gidip tekrar onun arabasını aldim gidip arabasini belli biryere bıraktım anahtari orada tanidik bir esnafa bıraktım. Sadece tek bir mesaj attimm.
“ ARABANİN ANAHTARİ KURUYEMİSCİDE, YAPTİGİMİZ DOGRU DEĞİL. SENİ COK SEVİYORUM AMA BU EVLİ OLDUGUN GERCEGİNİ DEGİSTİRMİYOR. BOSANİP GELSEN BİLE OLMAZ.. BUGUN ONU ALDATAN YARİN BENİ ALDATİR. SEN ADAM DEGİLSİN BUNLARİN SEBEBİ BEN DEGİL SENSİN. ” Yazdim.
Cevap vermesine firsat vermedim. Hemen numarami değiştirdim..
Yine kapiya geldi.. arkadasim yanimdaydi, biliyordum gelecegini.
Onun telefonundan aradim. Resimlerini cektigimi, gitmezse karisini arayacagimi soyledim.. cok agladim ve kendimi tutamadim ona son kez seni cok seviyorum git nolur dedim.
Bir daha gelmedi haftalardır konusmuyorduk.
Kizlar…
Gerçekten linçleyebilirsiniz de ..
Ama bilmeniz gereken bir konu var;
Ben kendime saygim var diyerek yasayan bir insanken bu hale geldim. Asla yapmam dedigim seylerken bir anda yaptigim herseyin buyuk konustuklarim oldugunu farkettim
NE OLDUM DEGİL NE OLACAGİM lafini unutmayin. Empati kurun ve o sekilde cevap verin.
BU ADAM YİNE BENİM PESİMDE. KARİSİ İLE SUAN AYRİLAR AMA BENİM YUZUMDEN DEGİL COK SUKUR Kİ.
KARİSİNİ DÖVMÜŞ BİR KAC DEFA KARİSİDA DAYANAMAMİS AİLESİNİN YANİNA GİTMİS MEMLEKETİNE.
akılsız değilim ama insan bazen tıkanıyor.
Ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim sizce ?
Bana akil verin ne olur. Detayli bir sekilde herseyi özet gecmeye calistim
Bu arada annesi serkan’ ı ben maddeye alistirdim filan saniyor …
Ne yapmaliyim bunlardan kurtulmak icin ? Cok seviyorum ama olmaz biliyormm…