Kartalice Arkadaşlar Google hesabının güvenlik kısmında açık olan cihazlar yazıyor eşimin hesabına baktım ekstra bı telefonda daha açık gözüküyor acaba başka telefonuda mi var bı şüpheye düştüm 🙄 başka bir durumda açık gozukur mu
zv4919 Kartalice Benim bildiğim sizin de dediğiniz gibi başka bir telefonda aynı hesap açıktır ama başka sebepten olur mu bilmiyorum.
Kartalice zv4919 evet o büyük ihtimal nasıl anlycam bilmiyorum kartlarının hesap dökümüne bakmam lazım 🙄
Kartalice harbibarbie 😭😭😭 arama geçmişine baktım Hoslandigin biri var mı Bana aşık mısın Gibi cümleler vardı sonlarında dediniz yazıyordu anlamadım ne bu
harbibarbie Kartalice siz böyle deyince aklıma şu saçma sapan sitelerde işte cinsellik için olan mesajlaşmalar falan oluyor ya da sevgili bulmak için onlar geldi direk aklıma başka ne olabilir ki
harbibarbie Kartalice eğer o kadar vaktiniz varsa g mail ayarlarından Google hesap hareketlerine baksanız zaten herşey ney var orda açık açık
harbibarbie Kartalice ay katılalı çok olmadı nerden neye bakacağımı bilmiyorum henüz anlatırsanız bakayım
Kartalice harbibarbie foto yükleyemedim :( şuan telefon yanımda yok gmail kapalı tablette hesap açık ordan bakıyorum
Kartalice harbibarbie önce kutlamalar bildirimi gelmiş sonra asistana biseyler söylenmiş bu telefondaki asistan ne durumda çalışıyor yanlışlıkla mi anlamadım İşte doğum günü şarkısı şöyle Hoslandigin biri var mı vs vs vs gbi
Kartalice harbibarbie benim profile girip bakabilirsiniz ama onu çözdüm iPhone da olan Siri gbi bsey adroidde asistan varya onunla dalgasına yapmış
Kartalice rumi21 Google a girin sağ üstten hesabınıza tıklayın Google hesabini yonete girin güvenlik kısmında açık olan cihazlar var