Sewkiyaa Kızlar reglim 8 gün geçiyor karnım şiş sanki patlayacak gibi 🤣 aşırı uykusuzluk bide yorgunluk var sizce belirti mi bunlar ( prezervatifle korunuyoruz)
arman Sewkiyaa 12 gün geçmesine gerek yok hangi akıllı söyledi sana bunu erken testler var normal teste dahi çıkar şuan ben 1 gün geçikmeyle öğrendim
Medusa Sewkiyaa O ne testiymiş be kendmdk ben 4-5 gün gecikince gidip test alıp yaptım direkt çıkmıştı. Al test yap sen de
offended_lady offended_lady 😂 bebeğim 1.5 aylıken hamile olduğumu öğrendim tek belirti karın şişliğiydi 😁
niguliiii offended_lady o nasıl oluyor ya?45 günlükken nasıl hamile kaldınız?Ay yoksa 40 çıkmasını beklemediniz mi?🫠
Sewkiyaa Medusa yaptim negatif ama dahada regl yok 🤣 kan testi istedi ebe sonuclar ne cikicak bilmiyorum çıkar çıkmaz yazıcam 🤣
2minnosannesi Sewkiyaa geçen ay bnde öyle oldum sprial ckartmistim 1 ay adet olmadım bu ay haptan dolayı 2 hafta geç oldum falan
2minnosannesi Sewkiyaa ama arkadaşım da 2 ay adet olmadı sürekli test yaptı negatif ckti en son yapınca çift çizgi ckti gittiğinde 4 haftalık gebelik wardi geç döllenme olmuş megersem