kanalize Happymom’da gördüm bu postu hoşuma gitti bakalım bizden neler çıkacak 😉 ilk ben yazayım kargolar yarışıyor kargocularla kanka olduk diyor hala alışamadı kargolarıma 😄 hiçbir kötü alışkanlığım yok bir kargom var diyorum 😋
burcu21 kanalize gerek yok boşver ne gerek var ve dur kelimesi özellikle ya diyorum sana dur kelimesi yasak kullanma birdaha 🤣
HurremSultan kanalize sende çocuklara mi bakıyorsun sanki dkdkd boğasım geliyor gel sen bak desem 10 dk tutamaz
sekerlikiz delihatunum genelde bizde tam tersi olur ben şunu istiyom bunu istiyom deyınce anayın a..mı der 🫢😂
BLUE kanalize Hallederizzzz. Bide bunu bi dalga geçer sekilde söyluyo sinir oluyosun. Gerci dedigini yapiyo herseyi hallediyo lafta birakmiyo ama o lafina sinir oluyorum.
mine01 kanalize kiz durmadığında söyleniyorum ve bana gülerek “ Cennet annelerin ayaklarının altında kolaaay mıııı , geçecek bu günler ” diyip gülüyor ve ben buna çok sinir oluyorum😂😂😂😂😂
kukuliiiii mine01 ay benimkide öyle ya cenneti garantilemek öyle kolaymı anasın sen anaaa diyor bide deli oluyorum
TombulHatun kanalize sen bilirsin demesine sinir oluyorm ne yemek yapayım diyorm sen bilirsn diyo ulan dedim bir kere fikir ver be 😂😂
belladonna TombulHatun bende şimdi bunu yazacaktım her şeye sen bilirsin sen bilirsin sen neden bilmiyorsun deyince de sen daha iyi bilirsin diyo 🤯