llanjalee meleksen1 kaldır tabi ne o öyle daha yaşın kaç gençliğinin verdiği enerjiyi ve ateşi kullan baskılama 😂😅🙈
llanjalee meleksen1 bazen benimde öyle oluyo biz kadınlarda vitaminlerin düşük olmasından da kaynaklı bence enerjimiz düşük olduğu için böyle hissediyoruz
meleksen1 llanjalee Belki de kuzum bir de hiç uyumayan bir bebeğim var gün sonunda pilim bitiyor resmen ya 😓
llanjalee meleksen1 ah o uykusuzluk öyle zor ki öyle zor kiiiii ben sütten kesince rahatladım uyku nedir unutmuştum artık uyuyoruz ya şükür 🤲 kaç aylık senin ki
meleksen1 llanjalee 7 aylık olacak kuzum.İlk üç ay kolikti gazdan uyumadı 4. Ay atak dedik uyumadı sonra da aynı devam etti 7 aydır uyku nedir unuttum valla
llanjalee meleksen1 benimde aynı şekildeydi ya ataktan sonra bi başladı birde ben 4 buçuk aylıkken sünnet ettirdim o da üstüne gelince inan ki yeni bu yaklaşık iki aydır rahatladık bir buçuk yaşına girecek 🙈 canları sağ olsun napalım analık zor
meleksen1 llanjalee aynen ben de 4 buçukken sünnet ettirdim hepsi üst üste geldi 🤦🏻♀️ Öyle tabi canları sağolsun kuzum yeni umudum bir buçuk yaş o zaman 😀