Selam 🌸 Çiçek Hanımlar Ben Bu Shein Diye Uygulamadan Kendıme Jartierli Takım sipariş Etim Şimdiye Kadar Hiç.Demedim Eşime Gonderdim Fotografını atim 😛😛😛😛 Deli Gibi Gelmesini Beklıyor Ama bende Cok Utanma Var Yani Herşeyi Yapariz Ama Hep Karanlıkta Karanlıkta Giyersem ki Ne Fayda 😃 Nasıl Utancliğimi aşacağım Ve Nasıl Kudurtura Bılırım Onu eşim yeni.İşinden dolayi Hafta İçi Başka sehirde Hafta sonu gelıyor Gelmesine cocukları uyutuktan sonra oluyor annesinde Kalıyoruz Şimdilik Biraz Karişik Oldu Affedin 😃 şimdi Niye anesinde Kalıyorsunuz Diyeceksınız Bende Cvb Vereyım ayni İki.Katlı Evde Yaşıyoruz Kaynanam Alt kat ben Ust Kat Temelden Evi Deyiştiriyoruz O Yuzden de Burda Kalmak Zorunda Yiz Bana akıL Verin Kı Napım nasıl Kapıdan gelır gelmez Cilditira Bılırım
Nasil Yapsam Yardım edin
OzlOzc1321 sheinden nasıl alışveriş yaptınız süreci anlatır mısınız ? Gümrük vs
OzlOzc1321 ay çok heyecanlı bilemedim ki şimdi bende heyecanlandım dnmdkdkdkd umarım güzel geçer, tavsiye verecek olursam jartiyer güzelse utanma kız kudur gitsin eşin gelince karşıla sonra odama geçiyorum de hazırlan odaya gelmesini bekle 🔥🔥🔥
OzlOzc1321 ay çok heyecanlı bilemedim ki şimdi bende heyecanlandım dnmdkdkdkd umarım güzel geçer, tavsiye verecek olursam jartiyer güzelse utanma kız kudur gitsin eşin gelince karşıla sonra odama geçiyorum de hazırlan odaya gelmesini bekle 🔥🔥🔥
OzlOzc1321 birde bu uygulamanin dili ingilizce Türkçe oluyor mu, gerçekten güvenilir mi
Gamzekck Evet Canim Ben cok Sipariş Edıyorum Bulgaristanda Yaşadığım için kargo 8 9 günde gelıyor Herşey Gorundugu Gibi
OzlOzc1321 adres line 1 ve iki var örnek olarak ne yazdığını söyler misin adresi sallayabilirsin bende bir şeyler sipariş vermek istiyorum da ne yazacağımı anlamadim
Gamzekck Canim Turkiye De Yaşadigini yazdığında herşey TL olarak cıkıyor Turkce Oluyor DiL
Gamzekck fotograf atmak istiyorum ama olmuyor Herseyı yazdım orada
OzlOzc1321 hayır ingilizce ve çince çıktı sadece dil olarak başka dil yoktu bende İngilizce seçtim 😂
OzlOzc1321 bacısı ilk bire ne yazayım normal adresi mi ilçe mahalle kapı kat no mu ikinci adrese bir şey yazmaya gerek var mı
Gamzekck ozelden Yazarmisin
OzlOzc1321 tamam