Kızlar Collegen kullanan memnun kalan var mı serum olarak değil takviye olarak ve hangi marka önerirsiniz ?
Collegen takviye
delicee canım tip1 tip2 tip 3 tip4 tip5 diye gider. Suda çözülen kolejden daha iyi çünkü midede hızlı hazmı olup kana karışması kısa sürer sabah aç karnına tüketmek daha iyi kapsül kolejenler pek memnuniyet alınan şey değil. Öneri olarak da suda Collegen portakal aromalı öneririm.
delicee eşimin arkadaşı genox firmasında çalışıyor ordan getirmişti bn içiyorum günde 1 bardak ananas aromalı internet satışları var “Actomins collagen” adı 310 Gr falan
2minnosannesi kargobant
Etkisini ne kadar süre sonra gördünüz bir de emziriyorum ama kullanmam da sakınca olur mu emzirirken bilemedim
delicee kaç yaşındasın ki gerek duydun canım? 25 30 dan sonra öneriliyo 3 ay kullanıp bir ay ara vericeksin. Görümcem kullanıyo cildi canlandı parlıyo yüzü tırnakları kırılıyodu sürekli kırılmıyo artık.
delicee bnde emziriyorum şuan
kargobant 26 yaşındayım bunu bn kullanmaya başlama sebebim covit olmuştum eklem ağrıları çok oluyordu oylelukle başladım kullanıyorum şimdi 3 ay ara vererek
2minnosannesi emzirirken kullanılması hakkında bir bilgi yok araştırdığım kadarıyla göremedim
delicee bn doktoruna sormuştum günde 1 bardaktan sorun olmaz demişti tabi siz yine kendiniz sorarak kullanin
2minnosannesi tamam teşekkürler ☺️