HurremSultan bukii27 bacım benim bebeler akşam 7 de bir uyudu saat 9 a kadar😭😭😭 gelde erken uyut bunları biz sabahciyiz zaten bugün belki yarın akşam dkdkdkdk inşallah amin😂😂
bukii27 HurremSultan ah ahhh işime işledi o çaresizlik😂 sabahları da ayrı güzel olur hadi inşallah kıazz🫶🏻 ay yarın pazar tadını çıkarın 💋
bukii27 BLUE kız daha bebem uyanık biz 1 den sonra yapıyoruz genelde içimize sine sine rahat rahat dkememsn 😂😂😂
bitterdelisi24 MedavikPastam hahaha ne anlamda siyahi tutmadı :))) alttakinin canı şuan çoook sıkılıyooo az önce ağlamış hattaaaa🫣🫣
Ecivicivokke bitterdelisi24 tutmadı 💃 arkadaşım bendeydi dedikodu yapıyorduk ama biraz dertlendik sinirlendik eşlere o sayılabilir 😂 Bence aşağıdaki de kocasına çok sinirli yarın pazar ve ondan güzel gezme planları bekliyor 😂
superisi_ bitterdelisi24 Ağlama. Kalbini , aklını her ne yorduysa yada kim üzdüyse Rabbim kalbini ferahlatsın ❤️
belladonna Ecivicivokke aynen kocama çok sinir oldum bugün yarın için de bir beklentim yok adam nöbete gidecek 😀 aşağı da ki de kayınvalidemi nasıl sinir etsem diye düşünüyor.
delihatunum belladonna tutmadı 😁 kayınvalidemle öok nadir görüşürüz kavga etmeyiz alttakinin çocugu uyumuyo
bayangamzelili delihatunum tuttu , oğlum uyuyordu krizlerle uyandı anlamadım ne olduğunu hala yatıştırmaya çalışıyorum. Alttakinin. 2 çocuğu var 😍
bitterdelisi24 superisi_ ay canım benim allah razı olsun aminn 🥰🥰 ağlamıyordum ama bi şarkı açmıştım yağmur yağıyordu:) ondan öyle yazdım :))) keşke ağlayan biri olabilseydim çok isterdim