superisi_ Kendimi tanıtmak istedim okuyunca birazda üzerinde düşüneyim :)
24 yaşındayım
4 senedir evliyim 8 aylık oğlum var
Ev hanımıyım çocuk gelişimi lise mezunuyum mesleğimi yapmayı çok isterdim
Bazen keşke herkes benim gibi olsa demiyor değilim. Biraz detaycıyım (doğum anında bile doktor sen çok detaycısın heralde normal hayatta da mı öylesin böyle olma yorulursun bebeğine odaklan felan demişti:) ) ince düşünceliyim şeffaf ve net biriyim dobra biriyim karşımdaki kişide öyle olsun isterim. Nankör insanlara tahammülüm yok. İki yüzlü insanlardan nefret ederim neysen o ol ki ona göre davranıyım çok saf iyi niyetliyim herkesi kendim gibi bilir herşeye inanırım. Benim nezlimde herkes yerini mesafesini bilecek ne kadar mesafeli o kadar tatlı tuzlu oluruz sınırlarım net sanırım diyebilirim. Öyle başka birşey gelmiyor aklıma 😄 neşeli komik esprili biriyimdir ortamlarda sevilirim ısınamadığım insanlara sıcak davranamam kime ısınamadıysam o insanın yolu bozuktur hep kanımın ısındığı insanlarla da hemen sohbete girerim😄

superisi_
    22 yaşındayım
    Yarın in şa Allah 4 yıllık evliyim😄
    Çalışmıyorum
    Bence genlede iyi bi insandım ama son zamanlarda kendimi bile çekemyorum🙄 hep bi sinirli haller falan
    Ama notmalde neşeli cıvıl cıvıl herkesi anlayan ve dinleyen
    Ayyy eski halimi özledim yazarek😩😩

superisi_ bir daha söyleyeceğim ben kova burcuyummmm 😂😂😂😂😂 keşke arkamdan bidaha bidaha nidaları yukselse 😂😂😂😂

etoile

Hahha 😁 kova burçlarıyla aram hep limoniiiii oluyo nedense 😁

superisi_ kesinlikle. Belirsizliği belirsiz insanları sevmem asla netim dümdüz insanım hatta komşum burcu sen çok doğrusun bu kadr doğru olma demişti

etoile ahahhaha aynen kendimle gurur duyuyorum seviyorum kendimi ya herkes benim gibi olsa keşke 😄😄 çokta düşünceliyim ama buna insanlar beni itiyor çünkü önleri arkaları bir düz insan değiller

etoile ve çok sivri ve fevriydim neyse ki törpüledim kendimi biraz yoksa bana zarar veriyordu ruhen