Arkadaşlar Kocaeli’de İzmit te iyi güvenilir bir hoca arıyorum. derdim büyü yaptırmak muska yaptırmak değil asla ama ben bu tarz şeylerden şüpheleniyorum artık. Çünkü evliliğim çok zor durumda. Aile terapisti v.s birçok şey denedik. Son çare bi hocaya gidip bi duasını almak yada böyle kötü birşey varsa öğrenmek düzelttirmek istiyorum. Şöyle bi detay var 2 yaşındaki çocuğumu bırakabileceğim kimsem yok mecbur onunla gideceğim acaba birşey olur mu anlar mı etkilenir mi? Lütfen yargılamayın? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
İzmit’te iyi güvenilir bir hoca
dryy bilinmedik hocaya okutmak yerine evde bakara aç her sabah , sirkeli suyla yıkanın, odaları sirkeli suyla sil , salatalara sirke kat , herkes uyuduktan sonra Felak nas ihlas oku üfle hepsinin üstüne
Ask_hosmus zamanında yaptım birçoğunu hala daha sirkeli suyla silerim evimi ama bilmiyorum durumumuz hiç düzelmedi. Haşa bunu demeye utanıyorum ama bunları yapmak da içimden gelmiyor işimde bi bıkmışlık yorgunluk o yüzden son çarem olmasa asla hoca ismi istemezdim
dryy
Ben instagram hesabi uzerinden biri ile ilestisime gecmistim inanilmaz bir sekilde her isim ters giderdi ve olacak isimde olmazdi bu kisi sayesinde isim gucum herseyim yoluna girdi. İsntagram hesabi : medyumzeynep.tr tavsiye ediyorum
Bacimsular
Uzerimde buyu varmis ve bana dediklerini yaptim oda birseyler yaptı…