KPSSBUDDY arıyorum 😄 takıldığımız yerlerde birbirimize soru soracagimiz (kesinlikle sıkbogaz etmem) motivasyon icin masa fotoğrafı vs gonderebilecegim bir kpss arkadasi ariyorummmmm📚🤩

aafra

Ahhhh ahhh. Heyecanla basladıgım o kpss yolculugunda hep böyle bisey aramıstım 😁 gecen sene olaydı ya buuuuu

HurremSultan evet tam benlik ortam 😂 kız geçen kpss ye girdim ama istediğim puani alamadim. Okuldan mezun olalı 5 sene olmuş, unutmuşum çoğu şeyi 😅 bu sene tekrar giresim var ama daha henüz çalışmaya baslamadim bile 😬🥲

Sedaa evet söylemiştin hatırlıyorum 😻💕 inşallah bu sene istediğin puanı alırsın aşkım bak ise baslamassan bu adam sana 5 çocuk dogurtturacak😁😁

Kızlar bisey sorcam ben açıktan üniversite okumak istiyorum nasıl yapabilirim

Aaa ben tam aradığın kişiyim bu kpss bizim kpss miz olcak ve atanacağızzzz 🙏🙏

Sewkiyaa önce yks ye girmen gerek ordan gelen sonuçla açık öğretim fakültelerine başvuruyosun tercih yapıyosun öyle okuyabilirsin birde sınavsız 2. Üniversite diye bir şey var ondada 4 yıllık örgün bir okulda okuyor olman gerek yanında yine açık öğretimden herhangi bie bölümü okuyabilirsin sınava girmeden direkt kayıt yaptırıyosun harç paralarını ödeyip okuyosun

tosbik aaa superrr o kadar istiyorum ki bu senenin o sene olmasinii✨ nasıl gidiyor çalışmalarr gk gy mi gireceksiin?

Sedaa sende istiyorsun bellliii amannn ben kök tuplerimi firlatip atasim geliyor

Sedaa ay nasıl ya dkkdkd sedos ya benim kız bu ara sürekli uyanıyor uykudan bı aglak haliyle sende de oldu mu 2 yasindayken

HurremSultan yok canım, benim kız uykuyu seviyor, hic ağlayarak uyanmadı ,hatta günaydın annecim diyerek uyanır hep 😁 ama oğlum bebekken kolik bir bebekti, şuan 4 yaşında, hala bazen ağlayarak uyanıyor. 🤷🏻‍♀️

Sedaa aglamiyor aslında mız mız uyanıyor öyle bağır bağır ağlama değilde ne bilim yanıma gelip uyuyor biraz vs. Mizildaniyor ya 😪

HurremSultan azı dislerini ckardimi bu aralar oğlum öyle sürekli rüyasında bir iki anne diye mizirdaniyor sanırım o ara bı ağrı oluyor çünkü dış ckariyoruz son dişlerimiz

2minnosannesi çıkardı canım. Hepsi var neredeyse ya ama jste yinede bi mırıldanarak uyanma.var niye çözemedik. Üstünü çok açtığını fark.ettim örtmeye de izin vermiyor karnı ağrıyor olabilir