• Muhabbet
  • Bu gece plan yapangiller planınız nedir

delikcorap benimde sinir hastası olma adayı bi bıdıgım var 😄hayat üstüne gelmiyormuş gibi oda beynimi yakıyor bende yok olma düşüncesi seansları yapıyorum kendime😄

delikcorap bütün gece film izleyip çay içmek, 3 gündür kızım hastaydı perişan olduk uykusuzluk bugün iyi çok şükür. Evimi temizledim yarının yemekleri hazır eşim de şimdi ütüyü bitirip çay demledi keyif vakti inşallah 😂

delikcorap yemek koydum pisiyorrr oğlum mememde uyudu şimdi yerine koyarım kızımda babasıyla parkta yemekten sonra uyur inşallah😻💕 sonra eşimle Netflix ve çay keyfi sonrası kavuşma yasiycaz😂😁💥 yer yatağı yapicam salona TV zaten büyük sinema gibi oluyor herşey çok canlı😁😍😍😍

HurremSultan kız sorma ya o kadar kustu ki serum takıldı elini ağzına kapatıp kusmak istemiyrm diye ağlıyodu perişan oldk çok şükür ateş olmadı şuan daha rengi geldi çocuğun

delikcorap

Grip oldum 😪 eşim kankasına uğrayacak bende oğlusumu uyutuyorum şimdi. Sonra tek başına film partisi 😍 en sevdiğim 🥰

TombulHatun ay tam hastalık havası benimkilerde hasta biraz burun akıntısı ve öksürük var , çok geçmiş olsun kuzum , çocuklar iyi olsun yaa yazık onlara

delikcorap Kızım uyudu, eşim film seçiyor bende suflenin olmasını bekliyorum mutfakta erkenden de uyumak istiyorum 😁

Bsrkaya valla bugün 11 de uyandım. Oğlum sabah 6 dan 8 e kadar babasıyla kaldı bende uykumu bölmeden uyudum sonra işte geldi yanıma meme verdim uyuduk 11 de kızım uyandırdı bizi😁😁 şimdi öğlen uykusu yaptırmadım sallanıyor salincaginda dua edin de uyusun yatak hazır bebelerin uyumasını bekliyoruz😁😁🥵🥵🔥🔥

TombulHatun yawrum benim nazar olsun birdaha hasta olmasın inşallah🥺🌺 hiç kiyamiyorum çocuklara ya Allah’ım esirgesin hepsini✨🙏

HurremSultan Allah seniii vallahi hasretim saat 11lere kadar uyumaya 😂 alışmışım çocuktan 8.30 7.30 da kalkmaya 11 de uyansam bu sefer de salak gibi oluyorum ben yaa 😂