Benim evde uzanmak sjjsjs
Bu gece plan yapangiller planınız nedir
delikcorap dünyadan nasıl yok olurum diye düşünme ortamı yapasım var😄
- Düzenlendi
delikcorap şöyle kesintisiz 10 saat uyusam yeter
Meraktan iki çocukla yapılacak en güzel aktivite sjjsjd
MedavikPastam kız ne 10 saati ben bir saat uyusam halay çekeceğim
delikcorap benimde sinir hastası olma adayı bi bıdıgım var 😄hayat üstüne gelmiyormuş gibi oda beynimi yakıyor bende yok olma düşüncesi seansları yapıyorum kendime😄
delikcorap bütün gece film izleyip çay içmek, 3 gündür kızım hastaydı perişan olduk uykusuzluk bugün iyi çok şükür. Evimi temizledim yarının yemekleri hazır eşim de şimdi ütüyü bitirip çay demledi keyif vakti inşallah 😂
delikcorap yemek koydum pisiyorrr oğlum mememde uyudu şimdi yerine koyarım kızımda babasıyla parkta yemekten sonra uyur inşallah😻💕 sonra eşimle Netflix ve çay keyfi sonrası kavuşma yasiycaz😂😁💥 yer yatağı yapicam salona TV zaten büyük sinema gibi oluyor herşey çok canlı😁😍😍😍
TombulHatun ooohhh miss yaaa aman bebekler hasta olmasiinnn insanın altı üstüne geliyor
HurremSultan kız sorma ya o kadar kustu ki serum takıldı elini ağzına kapatıp kusmak istemiyrm diye ağlıyodu perişan oldk çok şükür ateş olmadı şuan daha rengi geldi çocuğun
Grip oldum 😪 eşim kankasına uğrayacak bende oğlusumu uyutuyorum şimdi. Sonra tek başına film partisi 😍 en sevdiğim 🥰
HurremSultan hıh kıskanmadım ki 🤧
TombulHatun ay tam hastalık havası benimkilerde hasta biraz burun akıntısı ve öksürük var , çok geçmiş olsun kuzum , çocuklar iyi olsun yaa yazık onlara
delikcorap Kızım uyudu, eşim film seçiyor bende suflenin olmasını bekliyorum mutfakta erkenden de uyumak istiyorum 😁
HurremSultan kızzz halin kalıyor muu 😂 ben akşam oldu mu pert oluyorum
delikcorap ahshhdsja işte hayal kuruyorum
Ask_hosmus kıskanma yawruuumm rabbim sağ salım kavuşturur inşallah😍😍
Bsrkaya valla bugün 11 de uyandım. Oğlum sabah 6 dan 8 e kadar babasıyla kaldı bende uykumu bölmeden uyudum sonra işte geldi yanıma meme verdim uyuduk 11 de kızım uyandırdı bizi😁😁 şimdi öğlen uykusu yaptırmadım sallanıyor salincaginda dua edin de uyusun yatak hazır bebelerin uyumasını bekliyoruz😁😁🥵🥵🔥🔥
TombulHatun yawrum benim nazar olsun birdaha hasta olmasın inşallah🥺🌺 hiç kiyamiyorum çocuklara ya Allah’ım esirgesin hepsini✨🙏
HurremSultan Allah seniii vallahi hasretim saat 11lere kadar uyumaya 😂 alışmışım çocuktan 8.30 7.30 da kalkmaya 11 de uyansam bu sefer de salak gibi oluyorum ben yaa 😂