MedavikPastam HurremSultan kanka iyice emzir tam doyurduktan sonra uyut, bezleri de temiz olsun. Uyutmadan önce banyo yaptır ya da. Öyle uyurlar kesintisiz 2, 3 saat😁
HurremSultan Ask_hosmus sağ salim gelsin inşallah eee nasıl yapıyorsun tek başına hep böyle uzak mi olucaksiniz knk
Ask_hosmus HurremSultan 2 ayda bir gelicek kuzum biz gidene kadar , zaten doğuma 4 ay kaldı hemen hemen , mecburiyetten ayrıyız burda çalışıyor du zar zor yetiriyorduk parayı, evet her istediğimizi alıyorduk ama birikim yapamıyorduk
HurremSultan MedavikPastam bebeğim ben onları şey yapmak için yikarsam gece adamla hicbisi yapamam belim kırılıyor 😪😂😂😂
kubrakingoktug HurremSultan uyusun diye gözlediğin bebişin gözlerinin tümüyle yüzüne bakarken pek keyiflenmişsindir🤣🤣
HurremSultan kubrakingoktug valla gözleri de kaydı ama uyumadı dkdkd benim bebeler libido killer dkdkd
HurremSultan Ask_hosmus sen mi gidiceksin oraya🤧🤧ne iş yapıyor esin nasıl gitti oraya ya bende gitmek istiyorum 🤧
Ask_hosmus TombulHatun iyi dinlen bize lazımsın 😂 midem bulanıyor diyince aklıma hamilemisin acaba dedim😂😂😂😂
Ask_hosmus HurremSultan eşim iş için gitti aile birleşimi bekliyoruz şimdi, yıllarca olmaz öyle ayrı, çocuklar çok özlüyor babalarını bi de Mart’ta doğum olcak ona çok ihtiyacım olucak 🤧
Ask_hosmus HurremSultan fayans ustası kuzum evet eşimde o yüzden gitti , emeğinin karşılığını alamadığı için gitti