• Cinsellik
  • Neden artık zevk almıyorum 😒😞

Nedense artık zevk almıyorum olmuyor hiç isteğim bile gelmiyor 22 yaşındayım daha eşimden kaynaklı diye düşünüyorum 1. De yapıyor zevk almaya başladığım an hemen geliyor e 2. Yi yapıyoruz bu sefer afedersiniz tam erekte olmuyor Buda bana zevk vermiyor zevkten dört köşe olduğum pozisyonlar bile artık neden zevk vermiyor anlamıyorum mesela az önce ilişki oldu ama bir gram zevk almadım ağlayacaktım sinirden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 2 3 dk ön sevişme yapıyor eşim 🤦🏼‍♀️ hemen giriyor yapma diyorum olsun diyor ön sevişmeden de kaynaklı olduğunu düşünmüyorum artık çünkü çok zevk veren pozisyonlar artık zevk vermiyor 😞

Ne yapmam gerekiyor neden böyle oldu anlamadım eşimle çok severek evlendik ama birde evde ilgizligi yüzünden ondan uzaklaşıyorum hani önceden yüzüne baktığım zaman aşkla bakardım ama artık o yok gibi boş bakıyorum çünkü beni çok ihmal ediyor önceki gibi değil

delihatunum bacısı yaaa 😞 ben zevk alıyorum ama dediğin gibi bosalmiyorum her ilişkide zevk aldığımla kalıyorum alıştım sanırım yani bosaldigim günler sayilidir benimde ama ilgisizlik de çok etkiliyor bence seksi

İlişkide bile mesela yüzüne bakardım hoşuma giderdi onu izlemek ama şimdi öyle değil hiç bişey hissetmiyorum çünkü zevk almıyorum 😢

Gamzekck boşalmayı boşverdim zaten boşalmada olmuyor bende ama yinede çok zevk verirdi o bile yeterdi çok iyiydi derdim ama yok somurtarak kalkıyorum yataktan

delihatunum bacısı hiç mi zevk almıyorsun yaa , hadi boşalmayı geçtim zevk nasıl almıyorsun anlayamadım :( vajina falan mı genişledi yada eşinde tam kalkma olmuyor mu

Gamzekck işimiz bittiği zaman bana diyor ki söyle söyle gene zevk almadım de diyor söylüyorum beni ilgisiz bıraktığınıda ama bi gelişme yok kaldığı yerden devam ediyor

Gamzekck 2. De tam kalkma olmuyor ama ben adetlikten oluyor hiç olmadığı kadar 🤦🏼‍♀️

delihatunum ha bir de biliyor zevk almadığını ama ona rağmen umursamıyor mu , bir de pişkin pişkin söyle söyle diyor ,Allah’ım yaa , bacım yerinde olsam bir süre ilişkiye girmem yada ne biliyim ilişkide onun gururunu hevesini kıracak şeyler söyle o anda bir insin onunkide yani ne bilim yaşadığını yaşatmaya falan calissan

delihatunum :( bacım geciktirici almayı dusundun mu bir xe istek arttırıcı ben almayı istiyorum valla

delihatunum bacısı hadi ilişkiyi geçtim normal zamanda da ilgisiz davranıyorsun ilgilenmiyorsun dediğinde ne söylüyor

Gamzekck elinden geleni yapıyor ama olmuyor ben hep şey derdim ona işte tam zevk aldığım zaman boşaldın diye ondan öyle söylüyor

Gamzekck geciktirici aldık bi boka yaramadılar istek arttırıcı kim için bana da lazım 😂 burda biri yazmıştı benzinliklerde satılan bişey baya iyimiş valla alayım ondan

Gamzekck hep aynı şeyleri söylüyorsun diyor ne yapayım diyor yani pek umursamıyor kız ölüyordu benim için sevgiliyken ama o adam gitti başka biri geldi sanki keşke diyorum hep sevgili kalsaydık hiçbişey demiyor

delihatunum peki hiç oral yapıyor mu ilişki öncesi belki öyle haz alıp ilişkiye girince de boşalma anına denk gelir