Ayy yardımınıza ihtiyacım var düşünmekten kafayı yedim eşim için anlamlı bi doğum günü hediyesi almak istiyorum ama ne alacağıma dair hiçbir fikrim yok sizce ???

harbibarbie eşini en iyi sen tanırsın onun hobisi ilgilendiği bir şey varsa ona dair birşey al. Mesela balık tutmayı seviyorsa olta takımı, nargile seviyorsa eve nargile gibi. 2 gün önce eşimin doğum günüydü ben ona atış için gözlük kulaklık ve eldiven aldm mesela çok sevindi. Sende eşinin sevdiği şeye göre al saat parfm gömlek vs klasik. He ama ihtiyacı vsrsa şuan onları da alabilirisn.

harbibarbie ben mont alacağım. İhtiyacı yok ama o hep değişik giyinmeyi seviyorum. Farklı onda olmayan bir renk alacağım

etoile ay bende şişme yelek alıcam ama ona bi mekanda süptiz hazırladım orada verebileceğim sürüyerek bir hediye almak istiyorum

Gamzekck saat almıştım geçen sene ama kramponda olabilir ama böyle mekanda verebileceğim şık bir hediye fikri ?

etoile benim eşim muhasebeci ama fazla hobisi olan bir adam sivil atıcılık yapıyor aynı zamanda bu hediyeleri o yüzden aldm

harbibarbie sen herşeyi almışsn hediye tükendi bende 😂😂 karakalem ailecek resminizi yaptırabilirsin, masabaşı çalışıyorsa eğer işyerinde kullanması için isimli termos kupa vs olabilir. Benimki klasik oyuncak arabada sever mesela öyle birşey alabilirsin, uzaktan kumadalı bir araba almştm ona nişanlıyken şimdi kızımızla oynuyor 😂

belladonna bende geçen alalım nargile balkonda içeriz yazn dedim olmaz milletin keyfimizde gözü kalır istediğin zaman gider dşarda içeriz diyo 😂😂 tuhaf varlık erkekler