• Kadin Hastalıkları
  • Kızlar sanırım hamileyim 🤲🏼❤️Dün test yapmıştım bugün tekrar yaptım

Hayırlı olsun bu arada ya bnm de adetim dört aylık evliyim gecikme oluyordu adetime hep hamile sanyom bı hafta bekliyom adet oluyordum bu seferde beş gün gecikti adetim normalden iki gün fazla gecikti test ypsammi acaba

Merhaba hayırlı olsunn allahım tamamına erdirsin..
    benim de adetimin 5gün gecikti bakalm bir iki gün sonra test yaptırıcam inşAllah güzel sonuç çıkar 😇

Esra7201 yap bişi kauiybetmezsin ki brn internetten 10 tane aldım.ölesine yapayım bi dedim sonuç bu çıktı😊🤲🏼İnşallah bebiştir

Aymina

Aymina inş istediğin gibi sonuç alırsın🤲🏼🌸bskma ben de emin değilim daha sonuçta 5 gün var adetime😊

Matmazelll hayrlısı değilmiş dr üzülme tamm mı😊Rabbim hayalini kurdurttuysa vardır zamanı😊🌸Sabırla bekle ..inş tez vakit olur..bu benim ikinci bebişim bi tane kızım var😊

Esra7201 ya canım bi halsiziğim var bi de şefaf akıntı
        fakat arada az bi adet sacnısı gibi bi ağrım oluyor tedirginim bu konuda..
        bakıcas artık neyse hayırlısı neyse o olsun…

Melek3535 tebrik ederim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Peki belirtilerin neydi ? Yani adetine daha 5 gün varmış ya ondan

Esra7201 ben de hissetmedim hiç bebeğim..doktora gttim dr testlerin yanılma payı olacağını söyledi.5 gbi kan sonucum çıkacak hayrlısı artık 😇

Aymina aynı şeyleri yaşadım bebeğim ama dr testlerin yanılma payının oldğunu söledi .4 defa denedim hep böle çıktı ..bilmiyorum nasib artık.5 de kan sonucum çıkacak reglime 4 gün var

Hello hiç bi belirtim yoktu canım internetten almştım testleri dedim bi deneyim daha 6 gün vardı..sonra bi baktım böle çıktı..sonra her gün denedim yine aynı çıktı..dr da dedi testlerin yanılma payı vardr diye..kan verdim 5 de çıkacak sonuç nasip artık😊

Melek3535 bnde az önce evde idrar testi yptim iki çizgi cikti ikiside netti dedim belki bu yanıldı bı tane daha almıştım onuda yptim oda iki çizgi cikti sizce hamilemiyim ikiside yanılmış olabilirmi yarın yine kan testi ypcm bklm artık