Kızlar sanırım hamileyim 🤲🏼❤️Dün test yapmıştım bugün tekrar yaptım
Evet hayırlı olsun hamilesiniz.peki dün yaptığın test cikmadi mi ?
Matmazelll ya çıktı emin olamadım olası durumlar için .reglime 5 gün var daha çünkü
Melek3535 bence hamilelik var cunki benimde adetime 5.gun var bende dun yaptım tek çizgi. Hayırlı olsun:)
Hayırlı olsun bu arada ya bnm de adetim dört aylık evliyim gecikme oluyordu adetime hep hamile sanyom bı hafta bekliyom adet oluyordum bu seferde beş gün gecikti adetim normalden iki gün fazla gecikti test ypsammi acaba
Merhaba hayırlı olsunn allahım tamamına erdirsin..
benim de adetimin 5gün gecikti bakalm bir iki gün sonra test yaptırıcam inşAllah güzel sonuç çıkar 😇
Matmazelll Rabbim tez vakit sana da versin canım benim hiç belli olmaz tegli gününe kadar bekle🤲🏼🤲🏼🌸❤️
Esra7201 yap bişi kauiybetmezsin ki brn internetten 10 tane aldım.ölesine yapayım bi dedim sonuç bu çıktı😊🤲🏼İnşallah bebiştir
Melek3535 sağol canım inşallah. Bende iki kaybim oldu :((
Matmazelll hayrlısı değilmiş dr üzülme tamm mı😊Rabbim hayalini kurdurttuysa vardır zamanı😊🌸Sabırla bekle ..inş tez vakit olur..bu benim ikinci bebişim bi tane kızım var😊
Esra7201 ben de hissetmedim hiç bebeğim..doktora gttim dr testlerin yanılma payı olacağını söyledi.5 gbi kan sonucum çıkacak hayrlısı artık 😇
Aymina aynı şeyleri yaşadım bebeğim ama dr testlerin yanılma payının oldğunu söledi .4 defa denedim hep böle çıktı ..bilmiyorum nasib artık.5 de kan sonucum çıkacak reglime 4 gün var
Hello hiç bi belirtim yoktu canım internetten almştım testleri dedim bi deneyim daha 6 gün vardı..sonra bi baktım böle çıktı..sonra her gün denedim yine aynı çıktı..dr da dedi testlerin yanılma payı vardr diye..kan verdim 5 de çıkacak sonuç nasip artık😊