Uykulupingue Sedaa aşko adamın seni duşa çağırması bile değişiklik,biz anca gece yatağa girince rutinler zamanla sıkıyor insanı😂
asin_80 dilhun bir kere aniden. Sevişelim mi demişti 🤣🤣 onun haricinde haydi yatak odasına geçelim diyip elimden tutar genelde
harbibarbie dilhun ben oğlumu uyuttuktan sonra duş alırım geceliğimi giyerim yatağıma geçerim bu her gün böyledir eşimde önce övmeye başlar sonra sevişme felan filan derken bi bakmışım pozisyondan pozisyona geçerken buluyorum kendimi 2 yıldır hiç şaşmaz
harbibarbie Uykulupingue aynen öyle adet dönemleri dışında tabi o zamanda yine dul alıp pijamalarımı giyiyorum
rengarenk29 Benimki “ sen geç yatağa hazırlan ben geliyorum” der. Bazen de gece bişey olmadıysa, uykudayken ya da sabaha karşı bir anda başlar. Öyle daha da zevkli oluyo. Uykudayken bir anda seks yaparken buluyorum kendimi 💃💃
harbibarbie etoile benim her gün yaptığım bişey olduğu için ben çağırmış olmuyorum bizim her gün rutinimizdir zaten ben giyinir yatağa girerim eşim sarılır öper ve devamı gelir gecelik giyip yatağa girmek bi davetse evet ben davetkarım 😏
HurremSultan dilhun birbririmizi hic cagirmayiz bebeleri uyutur temizlenir yatak odasında yada salonda yada oturma odasında buluşuruz😂😂 ama genelde mutfakta buluşup yiycek bisililwr alıp yeriz öyle yaparız hiç şaşmaz 😏♥️
MedavikPastam harbibarbie kız hergün sıkıcı olmuyor mu? Bi kaç gün olmayınca bi özlem giriyor araya o özlemle sevişmeyin tadı başka olur ama😁
harbibarbie MedavikPastam bize göre tam tersi oldukça daha çok aşka geliyoruz😅 sadece her gece iki kere duş almak sıkıyı bazen o kdr ama duşa dabirlikte girince o sorun da kalkıyor aradan 😅😅