Kızlar 3 gün önce Spral taktırdım eşimle buhün ilişkiye girdik. Eşim Spral taktırdığım için korunmayacağımızı anlamış. Bi an geri çekilecek diye beklerken içime boşaldı hemen kalktım yarısı dışına gitti yıkadım ama çok tedirginim emziyorum da ertesi gün hapı atmalımıyım atarsam kaç saat emziremem
Acilll eşim içime boşaldı
Spiral varken içeri boşalabilir problem yok spiral korur
marshmalow degil annem ablami spiral ile getirmis 😂
marshmalow ben sprilal + geri çekilmeye hamile kalanı çok duydum asla cesaret edemem birkere yanlışlıkla oldu yani bide yeni
Taktırdım ya ondan korkuorum
meyraaaa bn taktirdigimda doktorun %100 koruması yok spirale guvenipte eşinin korunmamasini bekleme demişti eşimin haberi bile yok diyemedim 😂
2minnosannesi en akıllısını siz yapmışsınız
Ay benim içime bile boşalmadı geri çekilme ile korunuyorduk . Ama yerleşme kanamasi gibi kahve rengi kanama geldi ovulasyon günümde tam . Eğer tutmadıysa bende acil spiral takcam . İnsallah hamile değilimdir
meyraaaa korunmuyor çünkü korunduğunu sanıyor kendince bn de sylemedim yani mantıklı olan buydu
2minnosannesi keşke bende demeseydim prezervatif takmaya devam etseydi 100 de 100 korunmuş olurduk 🫠 şimdi
Taktırdım diye prezervatif sürekli takmıcak 🥲
askokuskomm valla ben adet olana kadar test yapar dururum artık
meyraaaa bnm psikoloji geçen ay tam 500 TL gitti testlere adet olamadigim için bu ay da tam 14 gündür adetim👏
meyraaaa ben görmek istemiyorum o yüzden yapmam . 6 aylık bebek var
askokuskomm ay sen daha gitmedin mi hastaneye