Esmerkiz meyraaaa avrupada herkes sipiral le korunuyor….bende taktırmıştım o gün ilişkiye girdim hiç birşey olmadı….
meyraaaa marshmalow ben sprilal + geri çekilmeye hamile kalanı çok duydum asla cesaret edemem birkere yanlışlıkla oldu yani bide yeni Taktırdım ya ondan korkuorum
Sevde_20 meyraaaa tam olarak boyle korunan ben 🤣ona bakarsan tüpleri baglatip kalanda var hapla kalanda var prezervatifle kalanda var … onlem aldik gerisini Allah bilir…baska yol yok yani her türlü olabiliyo hic biri bağlatmak bile %100 degil yani hayırlısı..🙃
2minnosannesi meyraaaa bn taktirdigimda doktorun %100 koruması yok spirale guvenipte eşinin korunmamasini bekleme demişti eşimin haberi bile yok diyemedim 😂
2minnosannesi meyraaaa korunmuyor çünkü korunduğunu sanıyor kendince bn de sylemedim yani mantıklı olan buydu
askokuskomm Ay benim içime bile boşalmadı geri çekilme ile korunuyorduk . Ama yerleşme kanamasi gibi kahve rengi kanama geldi ovulasyon günümde tam . Eğer tutmadıysa bende acil spiral takcam . İnsallah hamile değilimdir
meyraaaa 2minnosannesi keşke bende demeseydim prezervatif takmaya devam etseydi 100 de 100 korunmuş olurduk 🫠 şimdi Taktırdım diye prezervatif sürekli takmıcak 🥲
2minnosannesi meyraaaa bnm psikoloji geçen ay tam 500 TL gitti testlere adet olamadigim için bu ay da tam 14 gündür adetim👏
dilhun 2minnosannesi parayi geçtim adet olamadiğim için önüme kim geldiyse çatiyodum kocam da dediki oluyosan ol olmuyosan da benide kendinide sitrese sokma
Hcnxjdj meyraaaa ilk taktirdimda o hatayı eşimde yaptı ama.sprial korudu korkmayın bundan sonra dikkat edin