Merhaba ben burda yeniyim kızlar hamile kalma ihtimalim yüksek ama test yapınca negatif çıkıyo ne yapmam lazım başka önerirmisiniz ?

Zehraozcan99 ovulasyon testi ile takip et yumurtlamanı yumurtlama gördüğün zaman 4 günü değerlendir internette de açıklayıcı olarak yazıyor Bi bak istersen

dskran aslında yumurtlama günü mü değerlendirdim yüksek seviyedeydi bide üstünden 3 hafta geçti bile test yaptım hala çıkmadı

Zehraozcan99 idrara gebelik geç geçiyor diyorlar. Biraz daha sabır. Eğer bu ay gebelik olmazsa sadece övülasyon zamanlarına odaklanma derim. Regl bitsin sonra gün aşırı ilişki diyor doktorlar. Ben gabe kalma olasılıgımın en düşük oldugu zamanda kaldım cnkü daha beklemiyorduk bebek. İnş güzel haberler alırsın🙏🏻

9 gün sonra

Zehraozcan99 belki geç döllenme oluyordur ama 3 hafta uzun bir zaman bilemedim en garanti kanda çıkar eğer hala adet olmadıysan. Bence bu programla değilde ovulasyon testi kullanıp değerlendir yumurtlama günlerini belki birbirini tutmayacak yumurtlama zamanları benim öyle olmuştu test en güvenlisi ben testler sayesinde hamile kaldım

9 gün sonra

dskran ovulasyon testi de bu ay yaptım her yaptığımda da yüksek çıktı bakalım reglim gecikirse belki olmuştur