Kara Lutfn yardim edin Bn esimle hep birlkte olunca kaniyo bugun oldu daha cok oldu anlamiyorum cok korkuyom 😭😭😭
Bellaa Kara mantarlar da bazen tahrişe sonra da kanamaya sebep olabiliyor. Doktor tabiki teşhisi koyucaktır geçmiş olsun
Meryemali Kara bnim bir tanigimda ogleydi her iliskide cok kanamasi oluyirdu o nedeninde solemusti ama hatirlamiyorum. Doktora gifilmesi gerekiyor ama
Birinsan1 Kara Size Tavsiyem Bir Kadin Doktoruna Görünmeniz her Birliktelikte Kanama Olmasi hiç Normal Değil İnşAllah kötü bir Durum yoktur☺️
Ezelinur Allahım hayırlısıyla nasip etsin. Ben bi anlam veremedim kanama olmasına peki adet düzensizliğin mi var sık sık kanama oluosa belki sen ilişkiden zannedersin
Kara Ezelinur hayr Bn her ayin 8 inde yada 10 unda oluyorum zaten o kanama dedimde 1 gun tk oluyo kaverengi gibi snra bitiuo anlamiyom😌😌
Kara Canım çok sıkın gene olduk eşimle yine kanama oldu😒😒4 gün geçti tek dördüncü gün olduk gene oluyo😗çok korkuyorum
Kara Merhaba lar bn esimle beraber olunca kalktıktan sonrada 2 3 gün sanki uzun bişe düşer gibi hisedıyom 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
senOlsanBari Kara doktora gittiniz mi tam olarak anlamadım ama bi doktora görünün belki rahminizde sorun vardır
Yaren56 Kara canım sen kaç yaşındasın bi doktora git sen özel hastaneye git hatta daha güzel ilgileniyorlar