demka Gulsum12 bu söylediklerinin ikisinide kullandım bende uzunca bir süre şimdi sansiro red love aldım çok beğendim ben sanada tavsiye ederim.
Gulsum12 demka ikisini de kullandınsa zevklerimiz aynı gibi hemen deniyicem teşekkür ederim canım fakat trendyolda bulamadım nereden bulabilirim bunu
Hshdhddh Gulsum12 demka LAVINIA__ alwyshp Artemis_ Merhaba arkadaşlar bebeğim için yardım istiyorum paylaşımimi okuyup bana yardımcı olursanız sevinirim 😔
LAVINIA__ Ben oriflamenin parfümlerini beğeniyorum. Senelerdir eclat kullanırım. Volare var gül kokulu gibi birde amber var çok fazla beğenilir bir bakın isterseniz
Artemis_ Gulsum12 attraction var avonun bayılıyorum hep onu kullanırım ekstra olarak bargello nun var 112 si var özel günlerde de onu kullanıyorum çok kalıcı olduğu ıcın bayılıyorum ikisine de 😀
Queen_ Gulsum12 Farmasi reina bayılıyorum bu kokuya ama migrenim.cikti pek kullanamıyorum bu ara parfüm
Uhheeyyy Gulsum12 122yi bende kullandım Bargello 384de güzel Sonra mad in oryantal olmasi lazımdı kardeşim kullanıyor numarasıni bilmiyorum o da harika kokuyor her gittiğimde bir fis sıkarım ve kokusu baya kalıcı