Ay günlerdir şoklardayım yaaa burda da konu açmamışlar bi sorayım dedim düşünceleriniz nedir ?
Ben yakından takip eden biri olarak kadının helalini harama bulaştırdı kocası resmen kadın milim milim büyüdü isim yaptı kocası karanlık işlere bulaştırdı ve kadına da para tatlı geldi irdelemedi gibime geliyor veee ekliyorum bence kadın bi kaç şeyi biliyordu ama ne derece dolaplar dönüyordur bilmiyordu çünkü kadın Kocasına taparcasına güveniyordu ve her stroyide ben bilmem o işleri engine sorun o bilir para muhasebe vırt zırt diyordu ve kadına yarın imza var gel dediginde mutlaka gidiyordu hatta bi gün Çok agrım var ama gitmem gerekmiş imza için dedigini bile hatırlıyorum kadının mubasebeden ticaretten anladıgı bile yoktu sadece enginden duyduklarını konuşup duruyordu birde düşmanlarına yenilmeme hırsıyla iyice kudurmuştu kelimeler sözler vs yazık oldu cidden sen kendin ün yap et kocana ver tüm yönetşmi bi gün eşime demiştim ki bu kadını kocası bıraksa bir kuruşsuz dışarda kalır diye oda nasıl yani dedi ee aşkım her olayına şahidiz izliyoruz kocasına yönettiriyor herşeyi o ne yaparsa tamam ama ben olsam gğvenmem sonuçta kendi ismim reklamım demiştim benimde bilmem gerek incelemem diye şuan sadece şube getirileri ve ürün satışları bile kalkındırırdı kadını bu işlere gerek bile yoktu bence yazık etti kendisine .
Dilan polat olayı ?
Sadece düşüncelerimi yazdım bu arada savunma yada yargılama anlamında degil bunlar sonuçta ınstagram elimizde ve ister istemez birilerini takip edip izliyoruz bu en basit sıradan yemek vlogları çeken fenomenlerden de olabilirdi bu tarz da büyğk kitleli olan kişide ve ister istemez bi yorumda bulunuyoruz
Enerciii seni hep gördüğümde aklıma geliyor konu zaten😂
Bende dilanın suçu olmadığını düşünüyorum ilk araştırmadan sonra masumuz alın teri falan diye saçma sapan video çekiyordu madde falan kullandığını düşünüyodum ben iyce yani dilan biraz salak 😂 o işleri çeviremez sapır saçma video çeker anca
Haberi olmayan dilan hanım neden ateşehir şubeye polisler gelince cansuya tüm msjlari sil hemen telefonu polise vermeden önce diyor gayette herseyden haberi vardı bence para tatlı geldi ona o yüzden sesini çok çıkarmadı kadin lama gibi anca canlı yayın açıp tükürüyordu hepsinin ne olduğu ortaya çıkıyor çok güzel oluyor çok şükür sadece kendi anası babasının ona yaşattığını oda çocuklarına yaşattı o cocuklara çok üzülüyorum instagram da magazine kusu adlı sayfa herseyi ayrıntılı kanıtlı paylaşıyor ondan öğreniyorum herseyi bu arada
Eskobar evet kullanıcı adım eneeerciii 🤣 ama profil oluştururken hıclıca kısa öz bişey olsun dedim akşıma o geömişti 🤣🤣🤣valla öyle bende öyle düşünğyorum hatta esere katılmıştı orda demiştiki nerde neyimiz var bilmem ev arsa vs engin der bazen şurda ev var bakmaya gidelim bizim mi diye sorarım derdi devamında da evimin reisi ne yaparsa dogru yapar ben ilgilenmem sormam diye malesef dogru yapmıyormuş gördük yazık etti kendine birde aile olarak travması var o travmadan sonra sen nasıl kocana taparcasına güvenebilirsin oda tuhaf ya valla
Leyliiiiiii evet haklısınız kaderinix yaşattı onlara çok üzücü zaten tek üzücü kısım o ama dedim yaa işte habersiz degildi ama derecesinden haberi yoktu adam yani kocası akşam geline bugğn şu adamla şu kadar para akladık demiyordur her aile ferdini ayrı kullanmış habersiz birbirinden yani mesela o kardeşi can kendi kıyafetini almazdı ablası alırdı aldıgında da çocuklar gibi sevinirdi bende bu çocuk kazanmıyormu ne dye bunlara seviniyor diyordum sonra eşyalrını cana verdi mobilya dedim kardeşi istese sıfır alır eski koltugu napsın yani işte adam dedigim gibi hr lafı herkesle konuşmaz ben bu işi yapıyor olsaydım mesela eve gelince yada babasıyla yapuyorsa tek tek bu ay 10 kişi ğzerindem dönderdim paraları diye malumat vermezdin ne kadar az konuşursa o kadar iyi demektir bu işlerde yoksa karısına bu denli bahsetseydi bence kadında göze batmaz atıp tutmazdı her seferinde kendini hedef göstermezdi geri planda dururdu hep yani o kadına bu malların hepsi şirketlerden satıştan geliyor dese inanacak salaklıktaydı
Enerciii Bencede tüm orbuluklar Enginarın başının altından çıktı. Dilana da para tatlı geldi tabi. İtiraf edelim hangimiz öyle yaşamı istemeyizki. Dilan da enginarın yaptıklrını biliyordu ama bu şahane hayatı sevdiği için susup keyfine baktı.
Enerciii bu işten kocasının babasının da parmağı çıkacak bence deliller onu da gösteriyor bu arada kardesi can aralarında ki en naif saf temiz çocuktu onu da yaktılar. Baksanıza sıla engine o fatura olayını sahte kesmesi için Müşteri ayarlıyormuş sılanın bildiği bireyi dilan bilmezmi hiç yapmayın Allah aşkına dilan gayette bal gibi biliyordu salağa yatıyordu orası ayrı
Yok bebegim ben sana katılmıyorum. 3 yıldır takipcisiyim dilanın. Cok severdim . Her hikayesine bakardım herseyden haberim var yani 😁 ama ben dilanın haberinin olmadığını düşünmüyorum. Mesela sıla da birsuru komisyon falan istemis. Dilan bunları bilmeyecek mi. Bence dilan saf görunen fenalardan 😁
superisi_ aynen öyle dilan sıla ya neden ev almadığını bile açıklamış o zaman kendi yoluna gider uzaklaşır diye kardeşlerine para koklatmiyormus kadın ya böyle birisiymis inanmak istemezdim ama kocasının kardeşi lüks içinde yaşarken hemde
Aynen ya. Bence dilan sosyal medyaya cok farklı yanını gösterdi ama öyle degil. Üzülüyorum hala da. Seviyodum yani. Ama herkes cezasını çekmeli 🌸
Enerciii hiç birini tanımıyordum. Şimdi öyle bir takipteyim ki yani her detayına bakar oldum. Sulemsi, özlem öz, nevra, aymira yani turkiyenin böyle bir gerçeği varmış. Yani kadının bilmiyor ihtimali çok düşük hatta imkansız. Eşim mesai yapsa maaş bin iki bin artıyor soruyorum kaç mesai diye. Bı kere çelişkilerle dolu gorgusuzun önde gideni. Takip edenleride içten içe sorguluyorum. Hani böyle bir kişiliği bir senarist yazsa hohhh be derim bu nasıl hayal dünyası. Umarım diğerleri de tutuklanır. Canım Feyza altunummm hepsini bir bir ifsa ediyor.
- Düzenlendi
Ay kızlar sacmalamayin ya. Nasil haberi olmaz. Hepsini tabikii biliyordu. Engini kim tanisin da kara parami akla desin. Hepsi isin içinde. Sila naylon fatura basina enginden para alıyormuş. Subeleri diyorlar 20 milyona isim hakki veriyoruz. Verdikleri kişilere bakin. Hic 20 milyonu olan kişilere benziyor mu? İnsan kazandigi parayı bunlar gibi ortaliga öyle kolayca sacmaz. Erdemin düğününü hatırlayın bi çöp poşeti para taktilar. Emek emek kazansa öyle sacabilir mi? Siz sabah aksam dilan izleyince samimi de geliyor kadin allah var kendiniz gibi sanıyorsunuz. Dava daha da aciga ciktikca dilaninda her şeyin içinde olduğu aciga cikar. Benim kocam ülkeye döviz getiriyor diyordu nerden getirecek senin kocan dövizi? Siyasetcisine de yedirmisler parayı bize bi sey olmaz diye rahat rahat sallıyordu. Dilana yaptıklarını diğerlerine de yapsinlar istiyorum ben. Dilan gunah keçisi secilip milletin gazini almazlar ins
Acun ile ilgilide ortada bir haber dönüyor. Adnan Oktar ile bir baglantisi varmış. Tabi ne kadar doğru bilgi bilemem.
Enerciii biliyordu ya bilmemesi imkansız yani sokak ağzıyla beraber ben sıradanım sizlerdenim deyip dini kullanıp insanların duygularını sönürmüş resmen kadın şu durumda bile iş birliği yapıp çocuklarını görmek için uğraşmıyo ceza indiriminden yararlanmak istemiyo bilmese zaten zıplardı buna bir anne çocukları için her şeyi yapar benim kocam böyle bir şey yapacak arkamdan saniye düşünmem satardım onu kendim ihbar ederdim umarım suçlarının cezasını çekerler çocuklarına üzülüyorum bir anda anasız babasız kaldılar