• +18
  • Kocam Sertleşme problemi yaşıyor

Kizlaar

On sevisme vs yapıyoruz ama ereksiyon olamıyor bende artık çok sıkıldım bu durumdan uzun yıldır da evliyiz, defalarca doktora gitti hepsi geçici çözüm oldu.

Sekse düşkün değil galiba anlamadım bilmiyorum artık napicami…

mgbon Bencede değil çok erekte olmuyor yanii çok istemiyor o yüzden sorun yaşıyor olabilirsiniz

mgbon özel serlesmesi için ilaç yada sprey vardır onlardan deneseniz ?

Belkide eşinizin istememesinin altinda başka bir sebep yatıyordur konuştun mu bunu

mgbon valla kocam bi sorunu olmadığı halde iki gün once falan trendyoldan bi macun aldı yediğinden beri kalkik geziyor ben sıkıldım bir günde bu durumdan devamlı istiyor bi denesin istersen

ayssse peineili diye bi macun doğal mi bilemiyorum ama içindekileri okuyunca doğal şeyler yazıyor

8 gün sonra

Queen_ canim merhana trendyoldan baktim da birkac tane farkli kavanozda satılan var sizdeki hangisi acaba fotoğraf atabilir misin yada tam detaylı adini yazabilir misin

Esmaaa11 kuzum fotoğraf atmayi bilmiyorum da yaninda delay sprey hediye yaziyor penis büyütücü azdiricili güç atom kuvvet macun yazıyor üstünde bi kirmizi gözlü hayvan gibi bisi var 🤣🤭