Nietzsche Bu sabah doğuma gidiyorum ,hepinizden dua bekliyorum , belki bir süre çok aktif olamam ama erken gelmeye çalışacağım,fırsat yakalarsam minik fotoğrafla sonucu bildireceğimm 😊
TombulHatun Nietzsche ayy resmen gözümüzn önünde bir doğuma daha şahit olacağız peride başka be 🥰 rabbim hayırla sağ salim kucağına almayı nasip etsin prensesi,sende bu süreci en hafif şekilde atlat güzel bir doğum geçir inşallah ❤️
Ask_hosmus Nietzsche Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😘 hayırlı ve bereketli bir evlat olsun inşallah ❤️
Nietzsche TombulHatun @superisi_ @Ask_hosmus @Cicekliperde @belladonna @Zamansiz_ @aykirikadin @Mutluanne_ @keyfimvekahyasi arman @mca HurremSultan @Bsrkaya amin ,çok teşekkür ederim hepinize,beklemedeyim hala ,inşallah sıkıntısız atlatırım ❤️
Bsrkaya Nietzsche Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzumm 🥰 bizi çok yanlız bırakmaaa hemen dön aramızaa 🤍 bende çok heyecanlıyımm senin yerine yaa 🥰 inşallah bu süreci çok güzel atlatırsın 🫠
aykirikadin Ahh peridenin kalbi. Sağlıkla kucağına al 🥰 Hayırlı olsun 🌺 İsmini peride koyarsin artik 🥰
keyfimvekahyasi Nietzsche hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok duygulandım şuan 💖🥰
HurremSultan Nietzsche ayy Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah güzelim🌺✨🙏🏻 sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz lütfen dogurunca en azından iyiyim iyiyiz yaz olur muui?🤍🤍🤍🙈
Rouge Nietzsche ya siz şimdi 3 kişi mi olucaksınııızz saka gibi yicemmm 🥲😍♥️saglıkla al kucağına boncugummm bekliyorum seni