Kızlar eşimin arkadasina yemeğe gideceğiz. Hediye olarak nevresim seti aldım 1500 TL ama sonra bu hediye nedense içime sinmedi. Yeni evliler. Belki çoğu kişi nevresim seti götürmüştür diyerek başka hediye aldım ama şöyle. Bir hasır sepet aldım böyle çok şık orta boy. Aklınıza çamaşır sepeti gelmesin lütfen😇. İçine bir sürü koku sabunlar koydum. Böyle her renk. Ama şu markette satılan değil. Aktarda oluyor ya böyle hasır bezlere sarılmış olandan. Saç yaglari aldım böyle Argan yağı , keratin yağı , 7 bakım yağı , el kremleri aldım. Şampuan aldım. Erkek tras köpüğü aldım. Ayak bakım kremi. Kuru sampuan aldım sprey şeklinde. Oda kokusu. Sıvı sabun. Kolanya cesitleri. Okyanus kokusu var. Limon kokusu var. Yasemin kokusu var. Karagül kolonyası. Duş jeli aldım hindistan cevizli, zeytin yağlı, okyanus esintili birde çilekli. Dedorant aldım kadın erkek ayrı ayrı. Parfüm aldım kadın erkek. Dudak nemlendiricisi aldım blitex. Birde ıslak mendil. Eşim sepeti bir güzel hediye paketi haline getirdi. Çok uğraştık. Aşırı zamanımızı aldı.birde çok güzel bir çikolata yaptırdık. Şimdi hediye benim içime çok sindi. Üzerinde buram buram emek var hissettiriyor. Birde hediyenin enerjisi çok yüksek geldi bana ama bana göre öyle. Ya karşımda ki bu ne ya derse. Sonuçta tanımıyorum. Birde nevresimden daha pahalıya mal oldu. Size hangisi gelse daha mutlu olursunuz. 🤗