bukii27 MedavikPastam bak mesela küçücük bebekler çöplerden çıkıyor gençlerin hemen hemen yarısından fazlası madde bagımlısı en önemlisi Gazze’de insanlar çocuklar bebekler ölüyor her gün herşeye zam geliyor bugün aldığımızı yarın alamıyoruz ama gündem de ne var Dilan Polat yok şu fenomen yok bilmem ne cıldırıyorum ya tamam 1 kere yaptınız haber okey bitti
Rouge MedavikPastam az önce gozume bir ürün carptı neden bu kadar abartılıyor dedim kendi kendime ve postunu gördüm şu dior lip balmları varya aayy yok efendim bitme beni yarı yolda bırakma diye paylaşılıyor ne var bu kadar anlamıyorum birde 2 rengini almıstım
MedavikPastam Rouge Dior kendisi zaten abartılı marka. Gerksiz pahalı bide. Kaç kere dior ürünü aldım rujlarlndan hiç memenun kalmadım
Buzlulimonatam Rouge onlar hiç aşk yaşamamış ruh hastaları bak ben tatlı hastasıyım tatlıya bitme lütfen beni yarı yolda bırakma denir ama o makyaj ürünlerine denmez 😂😂😂
etoile MedavikPastam şimdi ben dizi izlemiyorum ama kesfetime sürekli diziler düşüyor. Çok fazla şiddet içerikleri var. Özellikle kadınlar üzerinde hem şiddet hem namus içerikleri beni çok fazla rahatsız etti.ben izlemedigim halde. Ve bunu artık abarttiklarinj düşünüyorum. Bu yalı çapkını mi ne özellikle l düşüyor ne hep birileri dayak yiyor.
MedavikPastam bukii27 Aynen öyle. Dünya nelerle uğraşıyor şunların tek derdi dilan olmuşşş.. yazacak çok şey varda insan bi yerden sonra usanıyor böyle şeyleri gördükce…
Eskobar MedavikPastam gelin çıkarken ve kıma yakılırken ağlamak harap olmak saçma gelirdi ama sonra nedeninş anlayınca hak verdim Kocamın mama yap dediğimde uydurduğu bahaneler Dilan polatın zırvalıkları Barbie akımı Kıvanç tatlıtuğ aklıma geldikçe daha yazcam
MedavikPastam Eskobar gelin çıkarken ağlaması banada saçma geliyordu bi zamanlar😂 ama bende düğün günü ağlamıştım evden çıkarlen😂😂 barbieden de öğğ geldi. Kıvanç da benim gözümde hala amcasının karısına yükselen behlül olarak kaldı 😂😂
Miniko2023 MedavikPastam airfrey, robot süpürge, Dyson, peynirli jalepone biber hiç aslı yok millet birbirine inat yarış yapıyor ancak
MedavikPastam Miniko2023 peynirli jalepone abartılsın ya kutu kutu yiyesim var çok lezzetli😂 diğerleri kesinlikle abartılıyor😁
Rouge MedavikPastam ben diger ürünlerini seviyorum ya sadece dudak yagı ve bu lip balmını sevmedim o da şöyle güzel nem veriyor hafif renk veriyor ama böyle bir sürü ürün var hemde cok uygun fiyatlı isananın bir lip balmını aldım 1€ falan rujun üstüne sürüyorum efsane kombin oluyor parlaklıgı verdigi nem herseyi tam yani
TombulHatun MedavikPastam kız haftalarca arardm onu bulamadm öldüm meraktan cuma günü trendyolda bi markette gördüm hemen sipariş verdim 1 tane yedim çöp olacak tadı kütür kütür olması çok güzel ama gereksiz acı acıdan başka tad alamadm ki ben acı severim resmen hıçkırık tuttu aşırı acıdan 😂😂
Gamzekck MedavikPastam fenomenlerin paylaştığı herşey abartılıyor aypon kgjfjd yazamadım sleppy ıslak temizlik mendilleri , Netflix, Barbie akımı,airfrey, Dyson süpürge, robot süpürge, Dyson saç şekillendirici,neweel ürünleri gibi gibi bir suruuu
offended_lady MedavikPastam Dilan Polat bence çok abartılıyor. Mesela benimde 6 7 tana arabam var. Yani ne olmuş
MedavikPastam TombulHatun Allah allah biz çok beğendik eşimle ya, hem öyle aman aman acı değildi. Kırmızı küçük küçük olandan yedik biz😂
Buzlulimonatam MedavikPastam jalepo mu halepomu ne zukkumsa o peynirli turşu tiktokta izle izle canım çıktı hayır burda bulamıyorum da bulsam da eminim bulduğuma değecek kadar ve abartıldığı kadar güzel değildir
Rouge Buzlulimonatam hahaha bazı ürünler var bende bitmesin istiyorum bunu kendime söylediğim oluyor 😂işte bende hic tatlıya söylemem cünkü tatlı sevmiyorum herkes ilgi duydugu seye demekki 😂