MedavikPastam Şu sudocrem varya bencede onu çok abartıyorlar.Yok çok çok iyi,yok enn kötü pişiği bile anında yok edip rahatlatıyor,yok effsane bi ürün,yok tam stok yapmalık,yok bebeğim olduktan sonra sağ kolum oldu daha neleeer neler🙄Benim kızımın cildi ćok hassas ve çok çabuk pişik olan bi bebek.Bigün çok pişik olmuştu ne kullandıysam fayda etmedi.Internetten arastırdım eniyi pişik kremi diye sudocrem çıktı okudum yorumlarını binlerde yorumdan birtanesi bilemi olumsuz olmaz.neyse sırf orjinal ürün olsun diye eczaneden bi dünya para verip aldım afedersim hiçbi poha yaramadı şuan öylece duruyor verdigim paraya acıyorum😏Pısık için doktora gitmek zorumda kaldım bezinin ve ıslak mendilinin markasını değiştirmemi önerdi doktorum ve ıslak mendilini yıkayarak kullanmamı söyledi.Pişiği icinde travazol ve hamazinc diye iki krem yazdı bunları karıştırarak kullanmamı söyledi.Öylede yaptım daha ilk sürmemde pişigin rengi baya baya solmuştu.Allahım dedim ne gerek varmış okadar para verip şu kremi almaya🤦♀️Doktor yazdı iki kremi ozamanlar çok uygun fiyata almıştım.Birde şu prima bezi aşırı med ediyorlar yok piyasadaki hicbirr bezle asla yarışamazmışda yok aşırı iyi bir bezmişte.Sırf merak ettim aldım gene okadar para bayılarak.Baktım anaa normal bildigin hazır bez ne bekliyordunki dedim kendi kendime milletin abarması bi ürünü şişirmesi beni aşırı rahatsız ediyor.Daha başka şerlerde varda burda o ürünleri kullanan arkadaşlar vardır onların linçleriyle ugrasamaycağım hiç😏