Kizlar adetim 3 gun gecikti bugun test uaptim ama hicbirsey yok neden gecikmis olabilir sizce ?

Prensannesi3 benimde iki aydır gecikme var genelde normal dı hep. Hava değişimi ya da stresten olabilir. Bazı kadınlar ise regl gecikmesini vicüt kendini hamileliğe hazırlıyormuş öyle diyolar ne kadar doğru bilemem.

G_2000 vallaha ben 3 4 gun gecikti hamilemiyim diye dusundum hemen test yaptim ama biraey yok nirmalde hic gecikme olmazdi once olurdu ama gecikmezdi bende size danisayimdedim

Prensannesi3 İnşaAllah hamilesinizdir belki stres yapıyosunuz ondan da olabilir

Ben enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullandım ⅘ gün gecikti ondan olabilir diye düşündüm ama hamile olabilirsiniz bazılarında hemen testte çıkmıyor.

Kızlar benim de adetim 3 gün gecikti ama bacaklarım karnım ağrıyor. NEDEN acaba .Testte yapmak istiyorum ama negatif çıkarsa diye korkuyorum

Slm kizlar elevit 1 hanilelikten once neden kulanilir bilen varsa lutfen jevap ?

Esies aynen benimde bugun 2 ci gun gecikti. 1hafta once test yaptim negatif cikti Bende bir kac gun daha bekle ozaman test yap canim

Seval1999 elevit vitamin hapı içinde folik asitte varsa o yüzden öncesinde vermiştir dr ben hamileliğimde ve doğumdan sonra kullanmıştım