bukii27 superisi_ geçsin geçsin boşver tatilden gelmişsin iyi gelmiştir sana tadını çıkar uyu dinlen imkanın varsaa 🫶🏻
kizsidikaa superisi_ eşimi bekliyorum, o sırada bebislerimle işgal ettikleri yatağımizda yatıyoruz gün boyu hiç yapışık gezmemisiz gibi😅bende de var biseyler gidip salonda oturup TV izlesene be kadınnn…😅
kizsidikaa superisi_ öyle valla ☺️🥰maalesef bu dönemde eşimle ayri uyuyoruz ama napayim sevgime doysunlar istiyorum zamani gelince ayiracagım ama bakalım ben yatabilecek miyim o zaman 😅
kizsidikaa bukii27 tedavi almayı düşündün mü hiç canım,çünkü bu durum seni de zorluyor fazlaca anladığım kadarıyla
bukii27 kizsidikaa valla yok canım çünkü ben kendime yapıyorum ve beni benden başka kimse düzeltmez bazen diyorum bırakıcam isterse evin için savaş alanı olsun kimseye yetmeye çalışmıycam oğlumdan başka ama içimdeki durmuyor şimdiler de memlekette annemlere gidicem 10 gün felan kalıcam eşim de farkında olduğu için biraz dinlen kafanı dağıt diye götürücem dedi orası bana çok iyi geliyor toparlanır gelirim inşallah 😂🫶🏻🥲
Ecemsss kizsidikaa evdeyim koca uyudu çocuklar uyudu deli gibi yağmur yağıyor derin düşüncelere dalarak yağmuru izliyorum 😶
kizsidikaa Ecemsss ben korkuyorum yağmur yağınca,deprem olduğunda da cok yagiyordu😕önceden huzur veren şey şimdi korku veriyor