aykirikadin Hayalim zengin olmakti.zengin aile bulmakti. 💞💞😀 Hayatim fakir memur oldu. 😁 Allahim zengin et beni.Amin
ayipolmasinama aykirikadin hahahah aradığım cevaplar bunlar işte. Ay Allahım beni de beni de zengin et amiiiiinn asdfjjkl 😂
Ecemsss ayipolmasinama Hayalim : Muhteşem olmasa da güzel bir evlilik kariyer yaşayamadığım gençliği yaşama meslek sahibi olma koca eline asla bakmama ileriki zamanlarda çocuk sahibi olma dimdik aklına koyan herşeyi yapan biri olmak istiyordum ….😶 Gerçekte olan:itekaka normal düzeyde evlilik 2 küçük çocuk ( iyi ki olmuşlar asla pişman değilim onlar benim tek varlığım tek ailem ) koca eline bakan ,güçsüz biri oldık beeeeee Not: Bunların hepsine sebep olanlar utansın 🤣😕😡
etoile Ecemsss kız ben bir süre calustim. Meslegimde güzeldir öğretmenim. Şimdi bebeğime bakıyorum diye çalışmıyorum. Koca parasi yemek eleee hoossss 😂 ama ben eşimden para istemiyorum o atıyor hesabıma. Sormuyor ne yaptın ne ettin. Ne kadar kaldı 😂😂😂
ayipolmasinama Ecemsss Bu kadar karamsar düşünme, önümüzde daha çok yıllar var. Hayatın bize tüm güzel süprizlerine açığız 💝
ayipolmasinama etoile yes! Bende doğum iznindeyim rapor falan bitti, koca parasına geçiş yapılmıştır asdhjjkd 😂 Koca parası yemek kredi kartından harcamak gibi, para senden gidiyor ama asla farkında değilsin asdhfxhaj