Sananebee Kızlar kendimi çok çirkin hissediyorum aynaya bakmak bile istemiyorum çok bakımlıyım aslında ama ne bilim kurtulamıyorum bu düşünceden
Deleted17 Sananebee saçmalamaaaa lütfen. İlk önce biz kendimizi sevmeliyiz. Emin ol sen çok güzelsin sadece vakitsizlikten bakımsız kalmışsındır
jackdaniels Sananebee Kendimi bildim bileli hep çirkin hissettim mutlu olmayı hak etmediğimi düşündüm sevilmeye layık olmadığımı düşündüm bunun altinda çocukken yaşadığım ağır travmalar var ama yine de vazgeçemiyorum bu huyumdan kendimi hic bir zaman sansli ve güzel görmedim
etoile Sananebee ya bir şey soracağım Genelde burnundan memnun olmayanlar kendini çirkin hissediyor. Senin böyle bir sorunun var mı?
Artemis_ Sananebee çocukla uğraşmaktan insan kendine bakacak fırsat bulamıyor yorgunluktan halsizlikten uykusuzluktan öyle hissediyor olabilirsin benim de oğlum 10 aylık aynı sizin gibiyim. Makyaj yapıyorum süsleniyorum yine de uykusuzum halsizim cidden süreç bu. İnsallah düzeliriz bir an evvel
belladonna Sananebee bu dönemlerde böyle düşünmeniz çok normal. Şahsen bende öyleydim. Ne kadar bakımımdan eksik kalmasam da asla memnun olmuyordum. Kendimle barışık olmuyordum ama bende uzun sürmedi geçiyor :)
Sananebee Artemis_ inşallah ya dışarı çıkınca utanıyorum sanki herkes bana bakıyor gibi o derece çirkin hissediyorum
Artemis_ Sananebee o derece kendini üzüp moralini bozma bence abartıyorsun kendin öyle düşündüğün için öyle geliyordur sana canım toparlanırsın kendini salma
Cicekliperde jackdaniels hayata olumsuz yönden bakarsak dibe çökeriz. Çoğumuzun var travması. Anlatsam burdan bilmem nereye yol olur. Önemli olan senin kendini sevmen.
etoile Kızlar saçmalamayın ya kendimi çirkin hissediyorum ne. Bakımla da alakası yok. Ben bakım çok yapmam. Ama kendimi de aşırı beğeniyorum. Kilolu olmama rağmen 😂 az önce bir postta da yazdım ama mutlu da değilim. Sükürsüzüm.
Cicekliperde etoile her şeye bakım kelimesini ekliyorlar. “Çok bakımlıyım ama kocam bakmıyor bana” gibi. Ben de bu bakım kelimesinden sıkıldım.
etoile aykirikadin 😂😂😂😂😂 gerçekten var mı böyle bir şey. Allah im bu ne ya çirkin şansı, çirkin sevişmesi 😂😂😂
Cicekliperde Sananebee bu aralar çok bakımsızım ama kendimi güzel hissediyorum, hiçbir zaman çirkin hissetmedim. Neden böyle hissettiğinizi anlayamıyorum.
enerciiiii Cicekliperde çok kötü değil ya yani dışarıdan yüzüme yakistiklarini söylerler ama ben estetikli burunları gördükçe böyle düşünüyorum yoksa şükür yani çok çok kötü değil günah hem para olsqda yapamam