Kızlar çok kötüyüm 😢
2 yılık ilişkim çöp gibi yıkıldı gitti.
Geçen hafta pazar, ani tartlşmayla sinirden ilişkimi bitirdim fakat erkek arkadaşım hala yazmaya devam ediyordu ( bu arada kaç sefer kendisi bitirdi ve hemen alıyordum), bi anda Facebook’tan silmek istedi beni güya sürekli profilime baktığı için, sonra birden engelledi beni, sorduğumda sürekli gözüm profilinde dedi. Fakat o sırada, grup olarak resim çekmişti bi kız vardı çocuğuyla birlikte nedense şüphelendim, sordum kim diye arkadaşımın arkadaşı dedi, çocuğu olduğu için bizimlendi dedi (bu arada eski sevgilimin bi tane çocuğu da var) dedim ki umarım aranızı yapmıyorlardır birsey demedi ve 1 saat sonra kendimi engellenmiş bulundum.
Sorduğumda işte güya sürekli gözleri profilimde.
Akşam üstü de bu kızla kendi profilinde resmini koydu 😢 Yani artık bu kızla çıkıyor. Kafam iyice döndü, o kadar kötüyüm ki 🥺
Birden benden nefret ediyor.
2 yılık ilişki sanki hiç olmamış gibi, o kızla sürekli mutlu resimlerini paylaşıyor.
Dün ise profil resmi olarak koydu ama kız hiç birşey paylaşmiyor kendi sayfasında.
Ne yapmak istediğini anlamıyorum 🥺
İnsan bi anda unuttup 2 gün sonra başkasıyla hiç birsey yaşanmamış gibi nasıl ilişkisi olur aklım almıyor ?