Kızlarrr bu benim eşim(boşanacağım) eşim bile demek istemiyorum da neyse o insan Bi kızla el ele dolaştığını gören Bi tanıdık fotoğraf vs çekmemişler bu kızın instagram hesabını biliyorum kime ne desem kabul etmiyor bu kız ve nasıl yapsam kızlar bu kızla olan Bi ilişkisini nasıl bulmalıyım fotoğraf vs mahkemeye sunacağım yardım edin bana kızlar fikir verin
Bana yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var
Kızlar fikir
- Düzenlendi
Fikir verin kızlar nasıl yapmalıyım
1prens_annesii Bildiğim kadarıyla normal elle tutuşan fotoğraf falan bir işe yaramaz mahkemede sevgili olduklarını anlatan bir fotoğraf olmalı öpüşürken falan gibi
MedavikPastam yan yana fotoğraf var ama yakınlık yok öpüşme zor bulunur en azından el ele iyi ama bu kızı nasıl hesabına girmeliyim
1prens_annesii el ele bir ifade etmez arkadaşız derler. Mesaj yakalayamazmısın? Cinsel içerikli konuşmalar falan?
MedavikPastam nasıl yakalayım ki bilmiyorum o İstanbul da ven bursada ötle yakından kimse de yok
Uzak olunca elim kolum bağlı olarak kalıyorum
1prens_annesii eşinin teline hackerler ulaşabilir
MedavikPastam o nasıl olacak
1prens_annesii net bilgim yok ama bu işlerle ilgilenen birini bulman gerek
Canım gizli çekim vs hakimin insiyatifine kalmış bir şey.Bazı hakimler bunu kabul etmiyor hatta suç sayılıyor.mesaj vs alsan çok iyi olur aslında
- Düzenlendi
1eylul öyle bir şansım yok ki nereden bulayım ki